Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiakut

Ulegam mężowi

Polecane posty

Gość kasiakut

Jakoś tak po ślubie oddałam się mężowi do tego stopnia że on decyduje nawet w co mam ubrac.Wiele razy szłam na jakieś imprezy bez bielizny,w sukienkach z dużymi dekoltami że gdy się pochylałam było mi widac brodawki.Latem gdy byliśmy u teściów na wsi opalałam się na łące zdjął mi bikini i gdy teściowa przyszła do krów powiedział że ja zawsze opalam się nago.W domu zawsze chodzę nago a gdy ktoś przyjdzie bez zapowiedzi to ubieram krótki szlafroczek.W tym wszystkim jest najdziwniejsze że teraz nie wyobrażam sobie by mogło byc inaczej.Nawet jak mąż do mnie dzwoni byśmy po jego pracy spotkali się na mieście to ubieram się seksi i często bez bielizny.Czy jest jeszcze jakaś dziewczyna tak oddana?

Gość kasiakut
Chciałam odświeźyć temat,będe miała więcej czasu to opiszę więcej szczegółów z mojego źycia.

Gość kasiakut
np. w zeszłym tygodniu musiałam obrobić gałę teściowi i to nago czujecie to?!

Gość jeśli nie robisz sobie krzywdy
to chyba ok...znaczy normalne to to nie jest, ale są czasami osoby niesamowicie uległe które potrzebują czuć władze nad sobą, jedni tak mają tylko w seksie, inni wykraczają poza sypialnie z tym poczytaj sobie o parach w bdsm (ok, oni czesto maja ostrzejsze zasady, ale schemat podobny), w domu uległość, poza domem zgrana para