Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek z marzeniami

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość darek z marzeniami

Mam do was pytanie dosyć nietypowe... Jestem 37 latkiem podobającym się kobietą. Nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów z kobietami tych seksualny też :-) Prowadzę firmę i bardzo często moimi klientami są kobiety. Czasem wiem że kobieta na mnie leci i ja to czasem wykorzystuję. hmm... jakby to napisać. Mam czasem ochotę obcej kobiecie która mi się podoba włożyć rękę pod spódniczkę i dotknąć jej łona. Strasznie podnieca mnie to jak kobieta kuca i widzę jej bieliznę. Uwielbiam to. Teraz pytanie - co byś zrobiła gdybym ci włożył rękę pod spódniczkę ? firmakrakowdarek@o2.pl

Poczuła bym się bardzo źle i nieswojo! Gdyby mnie całkiem nie zatkało, dostałbyś z liścia i straciłbyś klientkę!

Gość darek z marzeniami
Dostałbym w pysk ??? Hmm a jakbym wsadził rękę pod spódniczkę i zaczął namiętnie całować?

Gość darek z marzeniami
do Anneta 28 - znam sposoby aby kucały :-) mam też szczęście że mam takie widoki w galerii ostatnio :-)

Gość darek z marzeniami
wystarczy zrobić lustro przy ladzie i na przeciwko i wystarczy jak zle podam i to coś spadnie :-) jestem zboczek co nie ?

Z drugiej strony ciekawe ilu takich facetów się spotyka- w urzędach, pracy, w autobusie, tramwaju- nie wiedząc o tym?

Gość darek z marzeniami
oj tam oj tam ze mną nie nudziłabyś się nawet 1 minuty pod warunkiem że masz wyobraźnie masz?

Mam wyobraznie i to niezla ;) Ale niekoniecznie dalabym sie zmacac obcemu facetowi ;) Chociazbys wygladal jak bog sexu to za wlozenie reki pod moja spodnice dostalbys w dziob ;)

Gość darek z marzeniami
przestańcie mówić że nie lubicie ajk się waz podgląda. Jest taki program Goło i Wesoło. Kobieta sie przebiera widać jej biust wchodzi facet ona zasłania biust. Gdy się dowiaduje że jest w ukrytej kamerze śmieje się i odsłania piękne piersi i chwyta się za usta lub poprawia włoski

dostalbys po twarzy az bys sie slina zachlysnol...zadna normalna kobieta nie lubi zboczenca, ktory jara sie na widok badz dotyk psiochy

Gość darek z marzeniami
kobieta jest jak kwiat trzeba ją pieścić i podlewać....

Gość darek z marzeniami
Aneettka 28 rozumie facetów majteczki które wchodzą ro roweczka obudziłby nawet nieboszczyka

Gość darek z marzeniami
37 ale jak widzę piękną kobietę to fizycznie 20 latek. Naprawdę ! 3 razy w ciągu 1 h wiem wiem powiesz że to krypto reklama ale co tam niech ci będzie :-)

Gość nie tak nie
japierdole

Baaaardzo rzadko pokazuje więcej niż chciałabym aby ktoś zobaczył :P ale łapy to należy trzymać przy sobie - kobiety no nie pieski na spacerku, które sobie może podejśc i pogłaskać każdy, kto ma na to ochotę :P (w sumie to zły przykład - nawet wtedy trzeba wziąć pod uwagezdanie właściciela ) :P

Gość Joaśka.,,
darek .. temat mnie kreci całościowo mam podobna fantzje , otoz chcialabym by obcy facet porzadnie wymacal mnie w jakims konkretnie zatloczonym miejscu ..

facet, ktory jara sie na widok kazdej kobiety to zbok i psychol...moim skromnym zdaniem...owszem lekkie zboczenie jest wskazane ale jesli jest kierowane do jednej kobiety darzonej uczuciem...a nie do kazdek spotkanej klientki:/

Gość darek z marzeniami
Joaśka skąd jesteś napisz maila firmakrakowdarek@o2.pl