Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooopooookaaa

Prosze o opinie na temat mojej dziewczyny.

Polecane posty

Gość ooooopooookaaa

Witam Mam 23 lata, jestem z dziewczyną 2,5 roku. Wynikła taka sytuacja: Pytam sie jej co z sylwestrem. Ona mówi, że chciała by go spędzić z koleżanka A i jej ekipą. Odparłem na to, że świetnie, mi też to pasuje. Ona zaczeła mi tłumaczyć, że raczej nie na ręke zebym jechał bo ta jej koleżanka bedzie się czuła nieswojo, bo ona będzie sama, a ja będę z nią i, że 'nie będzie tak samo jakby mnie nie było'. Jednak zapewniła, że spyta się tej koleżanki czy ja mogę jechać. Mineło 2 tyg. wszystko jasne. Powiedziała moja dziewczyna, że sie tak opiła, że wygadała koleżance A, że ja na nią nagadywałem (dziewczyna się nie szanuje). I, że głupio by było zebym teraz jechał na sylwestra. Oczywiście mówiła to i pisała w perfidny sposób tak przekonywująco, że ho ho ho. Oczywiście się wkurwiłem, spytałem, że jak to, chcesz spędzić sylwestra bez mojej osoby z kolezanka i jej ekipa? A ona na to, że to tylko jedna noc. Gdy nie ustępowałem dowiedziałem sie, że ona kłamała i wcale koleżance nic się nie wygadała i że jedziemy na sylwestra razem z jej ekipą. Na pytanie czemu mnie chciała oszukać i kłamała odpowiedziała na nastepny dzień: 'ze ja tez ją zostawiłem w sylwestra 2011/2012' No własnie, w tego sylwestra to ona nie chciała jechać ze mna do krk na rynek i potem do pabu. Zapraszałem, prosiłem, mówiłem, co Ty bedziesz w domu siedziała. Ale ona chciała zostać, wiec pojechałem. W sylwestra 2010/2011 spedziłem w domu z nia bo musiała sie uczyc do egzaminu zaraz po świetach. Czy ja mam psychopatke? Ja myśle, że poprostu chiała bez mojej osoby spedzic sylwestra itp. Prosze o opinie

Gość knjonia
no skoro ty bez niej jechales rok temu to ona teraz chce bez ciebie zebys zobaczyl jak to jest jak samemu sie siedzi a druga osoba swietnie sie bawi, co z tego ze namawiales ja rok temu moze ona chciala go spedzic tylko z toba ale ty wolales jechac do krakowa no to sie nei dziw ze teraz ona tez chce bez ciebie

Gość asdasfe
Przeciez to ona nie chciala wtedy jechac z nim wiec zastanow sie co pierdolisz. Teraz jeszcze robi jakies chore jazdy. Musisz stanowczo jej powiedziec ze nie bedziesz akceptowal takich glupich akcji i oczekujesz zeby zachowywala sie jak dorosla kobieta a nie dzieciak. Jak nie to koniec.