Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati 31

Ból krocza podczas stosunku

Polecane posty

Gość Pati 31

Witam. Mam 31 lat i dwójkę dzieci. Jedno rodziłam ponad dwa lata temu, drugie rok temu. Obydwa naturalnie i przy obu było nacięcie krocza. Od dłuższego czasu podczas stosunku odczuwam nieprzyjemne ciągnięcie, które jest dość uciążliwe. Uwielbiam sex z moim mężem, ale niestety ból który odczuwam podczas nie pozwala w pełni na odczuwanie satysfakcji i czasami muszę zwracać uwagę mężowi ponieważ ból jest nieprzyjemny. Proszę o pomoc i radę. Może któraś z pań miała bądź ma podobnie. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.

Gość Pati 31
jeśli nie masz nic do powiedzenia to nie zajmuj innym miejsca z odpowiedzią bo może będą chcieli pomoc. Wejdz sobie na narzekalnie i tam wyładuj, a nie na mnie

Gość Pati 31
no cóż. Polska i polacy. najlepiej pisać o tym co nie istotnie i jak najmniej dotyczy ludzkich spraw, a tak jest temat i można sobie poużywac. Super. Cieszę się, że mogłam przyczynić się do lepszego samopoczucia co niektórych. Brawo.

Gość w szoku jeste
do lekarza kurwa a nie na forum! 😠

Gość idz go ginekologa
idz go ginekologa niech sprawdzi, może sa preparaty zeby jakos rozmasowac blizne. ja tak miałam w pierwszych tygodniach po połogu, płakać mi się chciało na mysl ze seks teraz tak będzie wyglladał, ale na szczeście przeszło i teraz jest super ;)

Gość Pati 31
dziękuje za ostatnią odpowiedź. wraca wiara w ludzi...

Gość idz go ginekologa
:)