Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalakkakak

moj facet ma...

Polecane posty

Gość lalakkakak

malego i sex z nim jest po prostu nie udany, juz tyle razy probowalalm roznych pozycji,z czym ze on ma tak chudy ze ja nic nie czuje czyli ta jego dlugosc to nie jedyny problem, czasmi przez ulamki sekund czuje cos tam ale w wiekszosci nie. Probuje nadrabiac innymi sposobami widze, ale jest beznadziejny w lozku, mysli ze jak mnie tam dotknie delikatnie to za kilka sekund dojde, pyta sie czy juz skonczylam,a ja czekalam kiedy on zacznie:/ nie wiem jak mu tlumaczyc, po prostu nie potrafi a ja chodze zla bo nie chce z nim sie rozstawam z takiego powodu ale zaczynam miec mysli jakby to bylojakby ktos normalnychrozmiarow po prostu dobrze mnie tego, bo juz mam dosyc, nie chce udawac wiecej

Gość maroo
sytuacja jest prosta-frustacja będzie narastać. sexualne zycie jest b ważną częścią udanego związku. o ile nie dopuszczasz mysli zdrady(za przyzwoleniem bądz bez) jedynym wyjściem jest zmiana faceta. jednocześnie przy okazji niejako, wyobraz sobie sytauację że on jest kobieta a ty facetem i piszesz to samo na tej stronie. zostałabyś zwyzywana od fajdaków, męskich szmat i prostych bezmózgich cepów. w sumie jestem wstawiony ale ostatnio wkuriwa mnie strasznie dwulicowość kobiet:) oczywiście moja kochana żona do nich się nie zalicza:)

Gość kolegastalin :()
widać na kasę się poleciało nie na wybrzuszenie w spodniach

Gość lalakkakak
to znaczy ze dorym pomyslem by bylo powiedziec mu co robi zle? ze jak mnie zaspokaja tam na dole to musi to robic w srodku znie tylko na zewnatrz , ze przezcalowanie samych piersi nie osiagne orgazmu , ze przez dotyknie mnie reka tam przezspodnie nie dojde do orgazmu w ten sposob? bo tak wlasnie robi

Gość to może
kup wibratora jak nie chcesz sie z nim rozstawac albo może zaproponuj trójkącik i weźmiesz kogoś z właściwym rozmiarem .

Gość tereferekukuxdddddd
A miałaś kiedykolwiek orgazm ? Ja swoją potrafię doprowadzić jednym palcem, nawet nie muszę używać swojego sprzętu.

Gość irenea nabrzeżna
Napisz lepiej jakie ma rozmiary a jakie cię zadowolą.. Może coś da się poradzić..

Gość lalakkakak
tak na oko to ma dlugosc standardowego dlugopisa albo powiem tyle ze na dlugosc jak palec damski plus 1cm wiecej a na grubosc dwa zlaczone palce damskie, mnie by zadowalalo jakby byl grubszy chociaz to bym go czula

Gość irenea nabrzeżna
A tak na wymiary może? Z 16cm będzie jak tak to powinien cię zadowolić :O (tyle właśnie ma długopis...)

Gość ufff, ciągle ten seks...
a może to ty masz zbyt obszerną pochwę... myślałaś o tym... a może zbyt instrumentalnie odbierasz "ukochanego" seks rodzi się w głowie kobiety z pożądania, namiętności eksploduje orgazmem a nie z długości i grubości penisa...

Gość Bob Arctor
Kupcie wibrator, najlepiej combo łechtaczkowo-dopochwowy i niech partner Cię nim doprowadza do orgazmu i w ostatniej chwili niech zamienia wibrator na własny sprzęt. Jak dobrze pójdzie, dla Ciebie nie będzie różnicy, dla niego nie będzie różnicy, dla Ciebie dobry, długi seks i orgazm, dla niego świadomość, że się do tego przyczynia. Moim zdaniem, warto spróbować. Pozdrawiam

Gość mondełek
tylko nie daj mu się zapłodnić, wasz syn będzie miał też takiego malutkiego

Gość anal jest ble
i tyle

Gość bez seksu mozna zycccc
tysiace innych rzeczy jest wazniejsze!!!

Gość acordeon
bez seksu jak bez wody

Gość Stary Piosr
Proponuję bufor od SM42 jak ci zajedzie to sie łosrasz:P

fakt jego widzisz a sama tylko czekasz na trzęsienie ziemi nie musisz mówić możesz poprowadzić jego rękę przycisnąć lekko twarz a resztę powiedzieć ale raczej podkreślać co robi dobrze niż ganić Dane statystyczne Wyniki różnią się nieco w zależności od metodologii badania, wydaje się jednak, że długość ludzkiego penisa wynosi około 12,9-15,0 cm z 95-procentowym poziomem ufności (w rozpiętości 10,7-19,1 cm). Typowy obwód wynosi w przybliżeniu 12,6 centymetra, o ile występuje pełna erekcja. Średnia wielkości penisa jest nieco większa od mediany wielkości; innymi słowy większość penisów jest poniżej statystycznej średniej rozmiaru. a nawiasem mówiąc swój pierwszy orgazm miałam po roku współżycia ze swoim partnerem i od tego czasu..........

Gość lalakkakak
Jak miałam bufor od SM42 w środku to już coś czułam.

Gość acordeon
chyba,że jest cienki jak długopis

Jest to jeden z tych tematów jak o rozmiarze piersi. Wtedy mam ochotę sięgnąć po tę orzechową. Co to za pojebane idiotki? Co, trafiłyby do dżungli czy na inne jakieś odludzie i zesrałyby i zdechły, bo nie byłoby chłopa? :O

Mam cały piórnik długopisów, mazaków, kredek und pędzli - zaraz pomierzę. :D Rozważam wyjście na miasto, ale tak się wczoraj napierrdoliliśmy, że chyba wstyd się pokazać przez najbliższy tydzień. :D Ale jaki ploty przytargałam :classic_cool:

Gość zgadzam sie z PERWERSJA
wzielam chyba z 6 dlugopisow i najkrotszy mial 14 cm ;/ ciebie to chyba przed obecnym facetem to murzyn musial grzmocic i cie rozepchal ;/

Gość A kto na forumie
Ma fajnego fiuta