Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcel34

idealny facet

Polecane posty

Gość taka se mała
nie wiem, nie umiem wyjaśnić :( ja zawsze słucham i obserwuję, po tym poznaje wartościowych ludzi.Wiem kto kłamie ,kto gra. Mam coś z wiedźmy :P

Gość taka se mała
zdrowy to taki był mój dziadek :) wypił,zapalił, ale nikogo w życiu nie skrzywdził.Córka zbłądziła to jej pomógł -nie odrzucił nie prawił kazań. Jako mała dziewczynka chodziłam do niego na dziłkę siadałam na ławeczce pod śliwą i dumaliśmy razem:) kochałam go bardzo:) chyba właśnie za ten spokój

Gość gooooooooooo
zdrowy , zdecydowanie wiecej odemnie :)

Szczerze mówiąc, to dzisiejsze czasy i dzisiejsze kobiety zawieszają facetom wysoko poprzeczkę. Czasy się zmieniły. Z jednej strony masz być czuły , delikatny, wrażliwy ale z drugiej stron nie bądź ciotą, bądź twardzielem, wrażliwym romantykiem i ogierem w łóżku. Miej czas dla rodziny ale dużo zarabiaj. Rozmawiaj o uczuciach ale nie bądź płaksą i nie narzekaj. Bądź jak skała o którą roztrzaska się fala ale zauważaj najdrobniejsze sygnały od swojej kobiety. No i weź tu bądź mądry :)

Gość taka se mała
dobra ja będę znikać powoli :) fajnie się pisało, dobrej nocy. Zdrowy nie zmieniaj się, gooooo powodzenia i daruj sobie kasę :)

Gość gooooooooooo
zdrowy.............. widzisz , prawdziwy facet potrafi to wszystko osiagnac :) takiego szukam :)

Gość gooooooooooo
pappapap mala :) milej nocy

Gość taka se mała
a idealny facet ma poprostu być mój :) i nie musi być ogierem,bogaczem i twardzielem. Może przy mnie płakać jak mu źle, może się ze mną pokłócić,ale niech mnie kocha i przy mnie jest.Niech umie się ze mną pośmiać,ponarzekać iść na lody i do parku. Niech jest opoką jak mi bedzie źle,a ja będę go wspierać jak mu coś nie pójdzie. O takim facecie marzę i może go kiedyś spotkam nawet w wieku 60 lat na ławeczce w parku...

Gość pisze za ciebie
facet paaaaa , to siężegnaja laski do swojego kumpla też mówisz paaaaa?

Gość gooooooooooo
zdrowy........wiem kogo szukam:)

Gość taka se mała
musiałam się na noc rozczulić hahahah

Gość moooniinnn
hihih Mala :) Poza tym podoba mi się Twój tok myślenia -kocha się kochać -nie leci na 1 lepszą -czysty To wchodzi w standard, wiec o tym nie wspominałam lol A kasa? Kasa to rzecz nabyta Szczęście nie musi byc uzależnione od stanu posiadania :) Też wolę wypad pod namiot, niż kiszenie się np w pięciogwiazdkowym hotelu. Witaj przygodo!

Gość pisze za ciebie
moooniinnn skoro rozważasz taką alternatywę to powiedz : ile razy byłas w pięciogwiazdkowym hotelu co ? może nawet zbliżonym , czterogwiazdkowym ?

Gość gooooooooooo
:) nikt nie podziela mojego zdania :(

Gość gooooooooooo
czy jest ktos kto lubi piec gwiazdek? tak jak ja:)

DO piszę za ciebie: Widzę, że odezwał się prawdziwy facet co to potrafi ocenić innych po jednym wyrazie. Masz rację, w realu nie żegnam się paaaaa z nikim. To jest internet. Wiesz jaka jest różnica? Że ty możesz tu odgrywać wielkiego gieroja i pouczać innych a w realu może być różnie. Dokładnie jak z moim paaaaaa

Co do pięciu gwiazdek to różnie może być. Np pięć gwiazdek w Hiltonie to nie to samo co pięć gwiazdek w tureckim kurorcie. Szczerze mówiąc to zależy od charakteru człowieka jak się czuje w takim przybytku. Żeby nie jak Pawlak na Batorym :)

Gość gooooooooooo
moze sprobuje cos innego niz ten przepych....................... cztery gwiazdy to mam na kzadym szkoleniu:) poslucham kolezanki i rusze pod namiot..............hmmmmmmmmmmm, ciekawe :)

Gość gooooooooooo
ale i tak chetnie poznam mojego idealnego faceta ..........

Gość moooniinnn
Nie rozważam żadnej alternatywy, tylko wyrażam to co preferuję na podstawie własnych doświadczeń. A tak już jest, że im więcej w życiu różnych rzeczy człowiek próbuje, tym bardziej jest się w stanie określic :)

Gość moooniinnn
hehhe Goooooo, hotele to nuda :P

Ja osobiście nie wykupowałem nigdy pięciu gwiazdek bo takie hotele są najczęściej w dużych miastach a jak jedziesz na urlop to raczej nie do miasta. Jak dla mnie najważniejszy jest spokój, mogę spać pod namiotem i nawet dla odmiany bym chciał sobie przypomnieć :)

Gość gooooooooooo
jednak z tym namiotem to ciezka sprawa:)

Gość gooooooooooo
nigdy nie nudze sie ................:) ale to pewnie sprawa towarzystwa:)

Gość gooooooooooo
panowie ,ja juz sie pozegnam ..............musze troszke pospac :)

Moim zdaniem hotel na udanym urlopie to tylko noclegownia. Jak ktoś siedzi non stop w hotelu to znaczy, że ma schrzaniony urlop. No chyba że facet z jakąś lasencją i ma ciągły sex .... To jest jakieś usprawiedliwienie