Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artes24/88

Mam 24 lata lata, łysieję i przez to czuje sie jak wrak człowieka

Polecane posty

Gość artes24/88

Moja atrakcyjnosc spada przez to do zera. Nie wiem dlaczego moja psychika tak ciezko to przezywa

Gość artes24/88
no i te zmarszczki na mosznie

Gość jaaak myslicie
OGÓL GŁOWĘ NA ŁYSO.

Gość artes24/88
21:13 podszyw nigdy nie golilem sie na lyso ale chyba niedlugo bede zmuszony tak zrobic. az boje sie tego widoku

Gość jaaak myslicie
uwierz mi, że bedziesz wyglądał 10000x lepiej niż w stanie łysiejącym. :) Łysi faceci są naprawdę sexy :) nie przejmuj sie tak tym, bo ze stresu wypada wiecej włosów

Gość Znajomy Meszugene z czatu
Chlopie, byle cię większe zmartwienia nie dopadły. Fakt, iż nie jest to moze zbytnio komfortowe i trzeba się przyzwyczaić do nowego image'u, ale zetniesz włosy krótko i bedzie ok. Baby nie zwracają uwagi na takie rzeczy, no chyba że jakieś zwichrowane pustaki. Zobacz amerykanskich aktorów, np. starego dobrego Yula Brynnera, któremu było ładnie bez włosów niż z włosami. Bruce Willis tez nieźle wyglądał bez włosów. trzymaj się. I bez stresu.

Gość kafeterjanka taka jedna....
wyluzuj :D mój mąż ma teraz 32 lata ale znamy się 10 lat i dokąd pamiętam ma bardzo rzadkie włosy na czubku głowy i zakola ale co tam,ja na to nie patrze ;). A on się śmieje że muszę korzystać że mam go na wyłączność bo jak zostanie papieżem (wyłysieje do końca) to się do niego nie dopcham;)

Gość Boże... znowu ten nachalny
marketing. To żałosne jak jakiś zdesperowany sprzedawczyk jest w stanie ośdwieżać tematy sprzed lat byle coś opchnąć :D Chyba tylko skończony matoł się nabierze, że to nie jest zadna reklama:D