Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuck. 09051994

dziwne, moje samopoczucie dziś..

Polecane posty

Gość fuck. 09051994

jest taka możliwość, żeby mieć jakieś objawy ciąży po dwóch dniach od stosunku ?? upp..

Gość bo słyszałam
z tego co wiem, to jest taka możliwość. najczęściej takie przypadki są w innych krajach o innym klimacie itp. ale w Polsce już kilka takich przypadków było..

Gość no kochana ja o
swojej ciąży zaczęłam dowiadywać się po 7 dniach od stosunku i mam córę ;) powodzenia.

Gość no kochana ja o
zdziwiły byście się panie jakie są przypadki teraz...

Gość nawet po 4 dnich
mozna mieć juz obajwy zalezy od kobiety od oragnizmu od tego jak sie odzywa jaki styl zycia prowadzi moja siostra dowiedziala sie po 8 dniach tzn objawy juz miala normalnie rozwijajacej sie ciazy

Gość małą spokojnie
opisz nam swoje objawy

Gość małą spokojnie
a okres? spóźnia się? nie ma wgl ?

Gość małą spokojnie
zaczekaj do okresu.. jak zacznie się spóźniać, albo będzie jakiś dziwny inny niż zwykle, typu plamienie, albo jakiś dziwnie obfity to idź do lekarza, zrób test.. bo jeśli to nie ciąża to możesz mieć naprawdę poważne problemy ginekologiczne.. nadżerkę masz może nieleczoną?

Gość co wy chrzanicie
ja czułam jak plemnki atakują moje jajo zaraz po! Czuje się takie błogie mrowienie i wiesz że nic nie możesz już zrobić-potem ci to mija i zapominasz ale w ciąży juz jesteś:P

Gość ja obstawiam
na anemię albo bulimię nie daj boże, zrób morfologię i będziesz widziała

Gość ja obstawiam
nie każda kobieta czuje kiedy zachodzi w ciążę;/;/;/

Gość małą spokojnie
uu.. kochana to Ty idź do tego lekarza bo nawet jeśli byś była w ciąży to jesteś świadoma tego że nadżerka zagraża w czasie ciąży tobie i dziecku? zależy jeszcze od tego w jakim stadium jest. spokojnie będzie dobrze! trzymaj się i czekamy na wiadomość po zrobieniu testu!

Gość no i po ptokach..........
będziesz mamusią a chłopok tatusiem ;))

Gość przestancie do
cholery straszyć tą dziewczyne przecież ona coraz bardziej przerazona sie robi.. spokojnie musisz to sprawdzic ale przede wszystkim sie nie denewrwuj bo to jeszcze gorzej. objawy sie nasila a ty sobie uroisz ciaze jesli nie jestes. i facetowi nic nie mow narazie bo wieksza panike zrobi niz ty :* powodzenia

Gość przestancie do
różnie bywa, ale uwierz mi ze stosunek przerywany to nie jest zadna forma antykoncepcji i nie masz nigdy pewnosci stuprocentowej ze cos jednak nie wpadło. a wiesz pewnie sama jak plemniki szybko potrafią się przemieszczac . to są sekundy

Gość przestancie do
pierwsze co musisz zrobić to uspokoić się nerwy nic nie dadza a jeszcze zaszkodza odezwij sie na moj profil jak bedziesz cos juz wiedziala widzialam cie kilka razy na roznych postach twoje wypowiedzi rowna dziewczyna jestes powodzenia!!!! :) i SPOKOJNie