Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka z kieleckiego

włąśnie sobie zamówiłam ...ponoć cudo ale czy tak naprawdę to się okaże

Polecane posty

Gość elka z kieleckiego
44 euro.....a w pl ile kosztuje...ponad 200 stówy!!!!!!!!! zobacz się na allegro lub ceneo.pl wiem że drogo ale ponoc warto

Gość kierowca bombowca
interes roku:D

Gość elka z kieleckiego
chcę tylko wiedzieć czy ona rzeczywiście jest taka rewelacyjna ???? 40 e to znowu nie taka wielka kasa.....

Gość na allegro jest philips HP8665
obrotowa, chwale sobie ją, najfajniejsza rzecz jaką sobie ostatnio kupiłam.

Gość elka z kieleckiego
też nie jest tania...ponad 200 stówy....223 zł

nie żałuję wydanych pieniędzy super sprawa, włosy modeluje na medal jak u fryzjera, wiec chyba warto czasem zainwestować. Choć długo się zastanawiałam czy mam ją kupić :(

Gość wredniucha4
mam z BaByliss prostownicę z lusterkami - świetna, ale tania nie była - trzy lata temu dałam za nią w Polsce 370zł.

wredniucha4 co znaczy z lusterkami ta prostownica ?

Gość elka z kieleckiego
wreszcie będe mogła rozprostować pozwijane kłaki w dupie:D

sprawdz czy szczotki sa z wlosa czy plastiku jezeli z plastiku to wyrzucisz pieniadze, wlosy sie zakreca i juz nie sciagniesz ze szczotki z wlosa jednak kosztuje kolo 60-100 euro

Gość taka sobie jest
Obrotowa jest tylko największa szczotka, a ona bardziej prostuje, niż podkręca. Włosy są po tym gładkie i błyszczące, dużo lepsza od zwykłej suszarki, ale podkręcić końcówki nie jest łatwo. Wszystko zależy od tego, jaki efekt chcesz osiągnąć. Poprzednią miałam podobną, ale firmy Rowenta, była o niebo lepsza. Obie szczotki się obracały, tą cieńszą można było łatwo zakręcić końcówki, a tą grubszą unieść, wygładzić i wyprostować włosy.

Gość Goździk22
Miałam kiedyś u siebie markę Babyliss i nie była taka zła... do czasu.. czasu jak się zepsuła.. Pierwsza awaria była już po miesiącu użytkowania. trafiła do serwisu, wróciła, podziałała mc i znowu powrót do serwisu.. I tak jeszcze kilka razy, aż w końcu zrezygnowałam i zamiast niej (jak dostałam zwrot gotówki) zakupiłam sobie szczotkę obrotową Rowenta http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/Hair-Care/dryers-curlers/Brush-Activ-Nano-Smart-CF9421.aspx Kosztowała co prawda drożej i to znacznie, ale przynajmniej działa bezproblemową i efekt też jest znacznie, ale to znacznie lepszy. Polecam