Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurencja88888

O co chodzi z tym mlekiem?

Polecane posty

Gość laurencja88888

Zjem jogurt i nic, a wypije mleko, to porażka... gaz szlachetny dwupierdzian kapusty...mało mi dupy nie urwie. Gdybym była uczulona na laktoze, to reagowalabym tak samo na każdy nabiala, no nie? Nie kumam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość inna flora bakteryjna
tez tak mam. Jogurt latwiej strawny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość żulopodobny
sprawdź na etykiecie z czego jest to mleko zrobione ja pierdolę co za czasy a kiedyś mleko po kilku dniach stania w kamiennym garze można było ciąć w kstkę teraz ześmierdnie jak psy jajca

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bo wszystkie
probiotyki jak jogurt, maślanka, kefir, zsiadłe mleko posiadają florę bakteryjną, która równoważy kwasowo-zasadowość. Mleko słodkie tego nie posiada. W ogóle zasada jedzenia wszelkich przetworów jak kiszone, zsiadłe to zdrowa zasada. Jedz tego jak najwięcej, a będziesz zdrowy. Cukier i sól do kilbla

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×