Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam sie

Błagam odpiszcie, spadek temp na początku ciąży

Polecane posty

Gość załamałam sie

Dziewczyny pomóżcie. Jestem na samym początku ciaży. Wedlug bety to dopiero 2 tydzien ale to ciąza. Wczoraj jeszcze mialam temperature w pochwie 36,74, a dzisiaj spadla do 36,52. Jestem zalamana. Czy to znaczy ze jednak to koniec tej ciązy? :( Płakac mi sie chce.

Gość marylka b.
Po co mierzysz tą temperaturę??? Żeby się zamartwiać??? Uspokój się i czekaj, to bardzo wczesna ciąża. Musisz poczekać kilka tyg na wykształcenie się zarodka, wtedy będzie wiadomo czy jest ok czy nie, a tymczasem nie panikuj, zejdź z kafe i zrób coś dobrego dla siebie.

Gość załamałam sie
marylka dziekuje. Ale nie potrafie tym sie nie martwic :(

Gość marylka b.
To sobie wmów, że co ma być to będzie i nie ma sensu się zamartwiać na zapas. Zajmij się czymś - dobra książka, film, spotkanie z przyjaciółmi, albo jakiś relaks. Stres i zamartwianie się mogą Ci tylko zaszkodzić. Jeszcze przez te 9 miesięcy dość się naschizujesz ;) Będzie dobrze, trzymam kciuki!

Gość załamałam się
Marylko dziękuje, obtys miala racje. a czy ty wiesz czy moze tak w ciazy temperatura spadac? Czy ktos wie? :(

Gość marylka b.
Nie mam pojęcia, bo na szczęście nie przyszło mi do głowy mierzyć temperatury. Ale wydaje mi się, że takie wahania mogą być w normie.

Gość friankkaaa wez sie zaloguj
a nie udajesz ze jestes kims innym i wez przestan panikowac, jestes najgorszym rodzajem kobiety ktora chce miec dziecko.Obsesja w staraniach, obsesja teraz jak juz wiesz, ze jestes w ciazy.Za chwile obsesja kazdego dnia w ciazy. Wspolczuje Twoim bliskim, ciezko sie z toba zyje na pewno

Gość załamałam się
nie ciezko, tylko martwie sie :(, ale niektórzy tego nie zrozumieją

Gość firankaaaaaaaaaaaaa
skoro testy Ci wyszly pozytywne, beta pozytyna to powiesz, ale szczerze .Po choooooooj TY mierzysz temeraure w pochwie >? No po co po co po co?? zeby swirowac, bo lubisz. Sory ale to nie jest normalne.Juz ja widze, jak Ty 9 miesiecy bedziesz teraz spedzac.Najmnieszy sluzik, plamka w ciazy - lekarz i panika.Skurcz, klucie- obsesja z twojej strony. Nie wiem, bierz cos na uspokojenie

Gość odkrylam ameryke
to mierzenie teperatury to sciema, gdybys zmierzyla po 5 i 10 minutach, wynik bylby juz inny, wiem to na 100% wiec przestan juz sie zadreczac i zjedz cos slodkiego.

Na kursie gdzie uczylismy sie wyznaczani plodnosci , wykladowczyni pwoiedziala, ze jesli temp na poczatku spadnie to oznacza poronienie. Ja jak zaszlam w cize to caly czas mialam temp powyzej 37st.C.

Gość ciąża nie ciąża
Jagoda spierdalaj, bo masz taka wiedzę na ten temat, ze szkoda gadać. Autorko... czy masz może plamienia? Czy występują one w okresie planowanej @? Temperatura lubi spadać kiedy one występują- wtedy to oznacza, ze wszystko jest prawdopodobnie w porządku.