Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

częsty bywalec na kafe

lista obecności:)))

Polecane posty

Ok...przyznaje sie....jestem Vii...a skoro jestem Vii to rowniez jestem Sorelllla :classic_cool: ;) A vievior to moj tato.....a poniewaz wiadomo, ze ma z Dark romans to ona jest moja matka :) Przepraszam, ze tak dlugo Was oklamywalam :( Wstyd mi teraz :(

niebieska choc jestes mną to ja juz mała nie jestem :classic_cool: sorellka pośrodku ;)

Gość zielona probujesz byc
zabawna jak verka ale ci nie wuchodzi:(

Gość zielona na kazdym
forume próbuje sie wbić w klimat ale w jej wykonaniu to mało msieszne i przewidywalne🖐️ idz ugotuj rosół mezowi🖐️

Dark 👄 doprawdy nie wiem. Zawsze sądziłem, że to Ty zajmujesz się rachunkami za prąd, telefon, jak również statystykami dotyczącymi naszego potomstwa :classic_cool:

ja chamska? a myślałam że wszyscy mnie tu lubią😭 nie pozostaje mi nic innego jak udac się na zakupy :P oby poprawic sobie humor ;) 🖐️

Niech któreś jeszcze ośmieli się przynieść jedynkę z geografii, to wszyscy będą mieli trzytygodniowy szlaban na naleśniki i fejsa.

dark a mysllałam że to my mamy romans?:( kurde wszystko sie pokiełbasiło 😭

OBECNA ! - ale nigdzie się nie wpisuję, bo jestem wolnym człowiekiem i nie kręcą mnie żadne organizacje, kółka różańcowe, fundacje itp. Trochę tu posiedzę, poczytam / jeśli można i będzie jakiś fajny temat / i sssssspadam ok ?

Dark, wg zgodnej opinii wszystkich nauczycieli nasze potomstwo nie jest predystynowane do kariery naukowej. Może pora się z tym pogodzić ? ;)

Gość rrr,.
vera nie jest zabawna tylko głupia

"on nawet nie umie policzyć do 20 i zapłacić rachunku." To wszystko prawda. Ale uważam nie musimy być zaraz wobec siebie tak boleśnie szczerzy. Zwłaszcza w takim miejscu jak to :classic_cool:

Kochanie wymiana dzieci na fortepian to jest bardzo dobry pomysł, wiesz ile to ma zalet? Oszczędność miejsca, dzieci nie mają klawiszy...itd.

ja sie zgłaszam na gitare :classic_cool:🖐️ o ile ktoś ma zgrabne paluszki :D