Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczesliwa-mmmama

wielkość pecherzyka ciązowego

Polecane posty

moja pani gin. wczoraj na badaniu ustalila że jestem w 5tyg ciązy a pęcherzyk ciążowy ma 5,6mm (zarodka nie widac jeszcze )... czy też w 5tyg miałyście tak mały pęcherzyk ?

Gość już niedługo...
ja byłam pierwszy raz w 7 tyg i wszystko bylo juz widoczne, po co tak szybko szlas teraz bedziesz sie zamartwiala bez sensu

Gość ja miałam mniejszy
Ja miałam 5 mm w 6 tygodniu i wszystko było ok, zagnieżdzenie było późno.

Gość marylka b.
Ja miałam coś koło tego i też zarodka nie było w 5tc. A w 7 już była w pęcherzyku taka glizdeczka ;)

Gość marylka b.
Po co Ci to? Żeby na siłę szukać nieprawidłowości? To jest normalna wielkość pęcherzyka, teraz spokojnie sobie poczekaj na dalszy rozwój i ufaj swojemu ginekologowi a nie temu co wyczytasz w necie.

Gość marylka b.
Ciekawość to 1 stopień do piekła :) Ja Ci dobrze radzę - nie grzeb w internecie w ciąży. A kafe to tylko jakieś forum typu "termin na maj". Siedząc na necie zawsze znajdziesz coś na Twój aktualny etap ciąży - puste jajo, poronienia, wady genetyczne, przedwczesne porody, martwe porody i tak dalej. Choć nie będziesz chciała to się zeschizujesz na maksa. Ja mało nie osiwiałam przez to wszystko i wspominam ciążę jako jeden wielki stres. Jeśli kiedyś będę chciała 2 to każę sobie odciąć internet ;)