Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość versace100

PYTANIE DO LUDZI OBYTYCH, INTELIGENTNYCH, DOSWIADCZONYCH

Polecane posty

Gość versace100

jak w temacie lub po prostu do tych, ktorzy moga wypowiedziec sie w danej sprawie. jaki zawod dla kobiety ma jakas przyszlosc? jestem w miare mloda dziewczyna pracuje w administracji handlowej ale widze, ze raczej sie tu nie dorobie. interesuje mnie raczej praca biurowa, odpada ciezka praca fizyczna. w jakim kierunku sie doksztalcic, czego nauczyc i gdzie starac sie o prace aby zarobic w miare rozsadne pieniadze?

Gość jedwabna róża europy
taki w jakim ta dziewczyna jest dobra, w jakiej się wyróżnia. Nie zrobisz kariery w branży do której nie będziesz mieć "wyczucia". Praca w biurze jest możliwa w każdym sektorze gospodarki, może jest coś na czym się szczególnie znasz? może logistyka albo muzyka alternatywna albo uprawa roślin organicznych? teraz liczy się to czym się wyróżniasz z tłumu. pomyśl.

Gość versace100
znam sie na jednej branzy bardzo dobrze i lubie to. ale zarabki sa raczej niskie. szczegolnie w biurze. jest spora konkurencja. a czy nie ma jakiej "branzy" przyszloscowej?:)

Gość versace100
naprawde nikt nie wie?

to może spróbuj rozwinąć w tej branży własną działalność, może dasz radę zadziałać na polu międzynarodowym, albo da się połączyć tę branżę z drugą pokrewną, żeby klient nie musiał latać po kilku firmach tylko miał wszystko na miejscu w pakiecie? :)

Gość versace100
rozo dobry pomysl. ale niestety nie mam pieniedzy aby utworzyc naprawde fajna firme. a taka mala, to bez sensu po pelno takich jest:(

od czegoś trzeba zacząć, może dasz radę pracować na etat i jednocześnie brać pierwsze "swoje" zlecenia, albo rozejrzeć się za dotacjami unijnymi? są różne programy dla kobiet, dla mieszkańców wsi i małych miast, dla kultury, dla ekologii... i milion innych ;) sprawdź czy nie ma w Twojej miejscowości jakiegoś biura doradztwa zajmującego się środkami unijnymi.

Gość versace100
praca na etat i wlasne zlecenia nie maja sensu bytu. w tej branzy mozesz siedziec 7 godzin bez klienta a na konie dnia trafi sie super klient. w tej branzy aby zarabiac nie moge miec malutkiej firmy bo nikt nie przyjdzie. te male wlasnie upadaja i zostaja te wieksze. a za taki lepszy punkt chyba bym tylko na czynsza zarabiala. oczywiscie, ze potrafilabym prowadzic taka firme, mam kontakty, obycie, wszystko umiem- ale brak funduszy niestety.

Gość versace100
nie wiem jak reszta ale ja sie szauje w3iec burdel odpada