Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkd9999gg

MOJA KOLEZANKA KUPUJE MĄKE W BIEDRONCE za 1,40 zł....szok..przeciez to syf,,

Polecane posty

Gość suszony chrabączcz w mące ble
weź ty autorko w baniak się palnij może?

Gość gość ELZA
Ta zrobiłam pierogi ruskie z tej mąki i na drugi dzień w lodówce były czarne,szok farsz był normalny a ciasto czarne ,nie chcę tej mąki babuni znać

Gość gość świebodzice
Ja kupiłem make babuni typ650 w biedronce tydzień temu a dzis przy robieniu ciasta okazalo się ze byly w niej robaki takie białe jakby larwy i tylko się zdenerwowałem bo oczywiście panie pracujace w biedrze wmawialy mi ze to nie u nich kupiłem choc mialem paragon ..i ze to nie możliwe bo jestem pierwszym który się z czymś takim zglosil i ze zle przechowywalem a poszlo im juz pól palety tej maki z ta partia i data do kwietnia....i ze one nic w niej nie widza choc mowilem zeby wysypaly albo przez sitko przesypaly a one tylko reka pogrzebaly w torebce...masakra normalnie...juz nigdy nie kupie tej maki ...

Gość gość189848
Robaki moga byc w kazdej mace a nawet kaszy czy gdzie indziej. Tak dla informacji legna sie tam mole spozywcze i warto poczytac w kazdej mace one moga byc :)

Gość gość
Ja kupiłam mąkę wbiedronce z robakami

Gość gość
Ja kupiłam kiedyś mąkę w nieboszce Almie, miałam po drodze i też były w niej jakieś larwy. Nic z tym nie zrobiłam, bo Almę zamknęli. Już mi się zdarzyło, że z kilku sklepów mąka skończyła na śmietniku, to nie były markety, tylko małe sklepy. Mam blisko Auchan i Tesco, ale tam jest zawsze tłum ludzi, nie lubię tak. To gdzie najlepiej kupować, może w Makro ?

Gość gość
to niby gdzie tą dobrą sprzedają? Kupujesz mąkę, robale w promocji, straszne

Tak czytam co piszecie i postanowiłem sprawdzić czy oby nie pier/dolicie trzy po trzy.mam mąkę z biedry używaną dwa razy.kupiona tydz temu.wczoraj też trochę poszło do sosu:O są robaki:O

Gość gość fari
Maka jest dobra do wypieków i wolę ją niż Basie

Gość gość
ja kupuje babuni pieke z niej chleb wychodzi dobry i smaczny jecze robaka nigdy nie spodkalem