Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfjkl

Facet ok 38 lat, wolny to fujara zyciowa

Polecane posty

To zależy jeszcze czy wolny już czy jeszcze :p i co sie działo w międzyczasie, no bo jeśli nic to faktycznie fujara :o :p

Gość pewien śmiałek
niektórzy zwyczajnie nie chcą nikogo na stałe

Gość jdfjkl
Zero zwiazkow,bo zawsze kobiety spieprzaly po krotkim czasie. Zero pracy na poziomie,same dorywcze. Mieszkanie z rodzicami.

Gość jdfjkl
Jakos nie chce mi sie wierzyc,ze nie chca na stale. Bzdura. Zwlaszcza w tym wieku.

Gość kimś tu kręcą
ale za to perspektywy jakie :D wszystko do zdobycia :D

Gość jdfjkl
Jeszcze ok,gdyby taki facet mial super stanowisko lub firme,ktora rozwija,ale zwykly koles ? :O bez kasy na hobby itp?

Gość pewien śmiałek
wcale nie tak trudno uwierzyć trzeba tylko poznać motyw

Gość jdfjkl
Aha.Czyli mam wierzyc w to,ze koles zarabiajacy 1500 zl jest samotny z wyboru? Jasne. Taki nawet na bzykanie nie ma co liczyc. A prawda jest taka,ze kobiete kazdy chce miec,tylko nie kazda go chce. Wiec nie dorabiaj,ze wolisz byc sam. Po prostu nie masz szans.

Gość yyyyyyyyyyy..
Nie ma takich facetów! Sam bez nikogo nigdy 38lat i mieszka z rodzicami?

Gość jdfjkl
Mowie o wszystkich facetach grubo po 30stce,ktorzy nic nie osiagneli,nic nie maja i nikogo. Facet,ktory przez to cale swoje zycie nie byl w normalnym zwiazku, jest cos z nim chyba nie tak. To moje zdanie. Bo interesujacy mezczyzni nie uchowaja sie bez kobiety. Tacy moga byc ewentualnie z odzysku.

Gość jdfjkl
Oj sa,sa. Powiedzmy,ze mial kiedys dziewczyne,ale go zostawila,bo nie byl stabilny finansowo i ciagle mial problemy z praca. Pozniej juz zadna sie nie skusila.

Gość yyyyyyyyyyy..
To ja jestem młodsza Wróżka powiedziała mi kiedyś że nie widzi wielu mężczyzn w moim życiu a ja ich miałam-nawet nie pamiętam ilu, ale widocznie oni nie byli mężczyznami;) He he he

Gość jdfjkl
Yyyyyy Nie za bardzo rozumiem twoja ostatnia wypowiedz

Gość jdfjkl
Tacy faceci mnie obrzydzaja wrecz. Matka pioraca ich gacie??? Bleeeee

Gość jdfjkl
A moze zaraz sie okaze,ze taki pan przrciez nie ma sensu wynajmowac nic sam ani kupic,bo za co? Ani kredyt,bo kredyt dla idiotow. A moze gdyby byl z kims,to wtedy wyprowadzilby sie,ale jest sam juz tyle lat. No totalne zero.

Gość yyyyyyyyyyy..
Stabilność finansowa to trudny temat w dzisiejszych czasach-właściwie to nie wiadomo za co się wziąść żeby ją osiągnąć. Wiedzą o tym obie płci))) My czyli ja i mój mężczyzna od 5lat próbujemy odniesc jakiś finansowy sukces ale jak dotąd bezskutecznie a stabilność jaką mamy traktujemy jak coś co może zachować się niczym bańka mydlana w każdej chwili.

Gość jdfjkl
Nie,nie unos sie. Nie mowilam personalnie do ciebie,tylko do facetow,o jakich pisze. Bycie singlem jest ok,ale ok 40 juz smiesznie wyglada jak sterczysz w pubie usilujac wyrwac kogos,bo sorry, ale nawet do zaspokojenia potrzeb seksualnych, potrzebne sa kobiety.

Gość mam kręcioła
w wieku 38 lat to juz za pozno na zmiany , juz zostanie na wieki u mamy :D bo to wiadomo nie ma jak u mamy ....

Gość jdfjkl
Nie zakladam,ze nie potrafi wyprac gaci,ale jesli mimo tej umiejetnosci,czyni to matka,jest to tragiczne.

Gość Może i tak, i co z tego.
Kiedyś i tak każdy umrze.Po co komu związki,gdzie nie ma tego czegoś,gdzie wyjdą różnice między ludzmi.Czy to nie lepiej sobie na kurwy pochodzić.

Gość jdfjkl
Owszem,sprawa tego pana. Ale w takim razie obojetnie jaki temat dyskusji,nie jest nasza sprawa,prawda?

Gość yyyyyyyyyyy..
Moja wypowiedź o wróżbie wróżki miała poprostu usprawiedliwić to co przeżyłam względem tego co było mi pisane.;) Nie mam kontaktu ze swymi byłymi żeby to potwierdzić ale załóżmy że niczego nie osiągneli;)

Gość jdfjkl
Mozesz chodzic do prostytutek,o ile cie na to stac. A osoby,ktora ma najnizsza,to raczej srednio.

Gość jdfjkl
No nie zrozumiales tematu. Pisze o facetach,ktorzy nie zmieniaja kobiet,bo nie maja ich w ogole!! Patrz: temat.

Ja nikogo nie zachęcam do takich rozrywek i staczania się,ale czemu wy aż tak przeżywacie co inni ludzie o was pomyślą,czy wpasujecie się w jakichś schemat.Co wam z tego przyjdzie i tak umrzecie.

A niech go chociażby raz na parę miesięcy na takie rozrywki.

Gość jdfjkl
Moge mowic o czym chce. I miec swoje zdanie. Nie wpierdalam sie nikomu w zycie,jesli o tym mowisz. Stwierdzilam tylko fakt,ktory zaobserwowalam. A pogoda? Skoro o niej mowie ? tez obgadywanie? A zachowania ludzkie,o ktorych sie dyskutuje, tez?

Gość yyyyyyyyyyy..
o ile facet ma dwie ręce nogi i nie nosi spodni zapiętych pod szyja to nie wierze żeby w wieku 38lat nie miał za sobą romansów czy jednego choćby ...