Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość markiza33

czy mam jej ufać???

Polecane posty

Gość markiza33

Mam pytanie i dylemat ogromny ponieważ koleżanka pożyczyła mi swój dysk do komputera bo mój padł za to dałam jej czekoladki i wino znam ją od 1.5 roku do tej pory raczej była szczera ale chciałam kupic dysk kompletnie sie na tym nie znam powiedziała mi ze kosztuje 300 zł i że jej mąż może mi go zakupić i muszę do nich przynieść komputer a oni mi go założą ciągle do mnie dzwoni i wypytuje o ten dys kiedy kupujemy??? Jej mąż ciągle siedzi na kompie i ciągle gra jej syn również i teraz się zastanawiam czy przypadkiem oni nie chcą tego nowego dysku dla siebie a mi do środka wsadzą stary czy ktoś mi pomoże co robić mam obawy bo niby w jaki sposób sprawdze ze to nowy jak jestem laikiem w tej dziedzinie

Gość markiza33
uważacie że oni chcą mnie oszukać sama już nie wiem ale coś im nie ufam

Gość markiza33
a nie sądzisz że ona chce mi pomóc może nie ma złych intecji cholera nie wiem

Gość grolsz()()()
a dlaczego nie moga zrobic tego u Ciebie ? Nie dawaj im zadnego komputera bo to juz jest podejrzane wozic kompa jakby nie mogli na miejscu zrobic

Gość powiem i ja ......
skoro nie ufasz koleżance to idź do jakiegoś punktu naprawy komputerów i zapytaj o ceny wymiany nowego dysku i tam zanieś komputer ...przynajmniej dostaniesz gwarancję na piśmie na jakiś okres czasu

Gość grolsz()()()
markiza33 a nie sądzisz że ona chce mi pomóc może nie ma złych intecji cholera nie wiem więc nas nie pytaj skoro sądzisz

Gość grolsz()()()
ja tam w ogole nie rozumiem po co chodzi c z kompem skoro kolega moze przyjsc do niej !! Wymyslanie jakies

Gość KIRKOR
Idź do sklepu komputerowego z tym że komputerem kup nowy dysk i niech ci facet przełoży przy tobie to trwa 3 minuty. Albo kup ten dysk i idź i powiedz żeby przy Tobie to przełożył ale istnieje ryzyko że będzie się wykręcał że teraz nie ma czasu...

Gość grolsz()()()
KIRKOR ma racje to trwa chwile a kolezanka Ci kaze całego kompa brac do nich no to głupie !

Gość dupa mamuta a
i jak koleżanka jeszcze dzwoni ? czy juz Ci podpieprzyli nowy dysk ? :P