Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OCENCIE

DROGIE PANIE!!!! ZDJĘCIE DO OCENY!!!!

Polecane posty

Gość maeggu
Hmm, nie lubię takiego typu. ; d

Gość traffka24
wszystko zajebiscie , nic nie zmieniaj ! brakuje ci tylko troszke owłosienia jak dla mnie :P ... A tak wogole to po co dales sie do oceny , wiesz napewno ze masz swietne ciało , chcesz , żeby sie inni komopleksow nabawili ?

Gość sherry ann
Troszkę za szczupły jak dla mnie ... ;)

Gość Cudna nimfa
Pokazywał na innym portalu.Wyśmiano go za fafika :D

Gość OCENCIE
a ani doopki ani ptaszka nie bd, niestety

Gość dla mnie,,,
ciacho :) Ile lat ma to boskie ciałko?

Jakim trzeba być popapranym narcyzem, by dawać zdjęcie swojej sylwetki do oceny przez obcych ludzi.

Gość OCENCIE
18 lat. a moze nie narcyzem, tylko miec kompleksy, wziac sie za siebie i w ten sposob zobaczyc, czy nie wyglada sie juz tak zle, bo samemu ciezko stwierdzic? :)

To zapytaj swojej dziewczyny lub znajomych. Jeśli swoją samoocenę chcesz oprzeć na wypowiedziach z tego topiku, to chyba jesienne słońce Ci przygrzało. Trochę wiary w siebie:-)

Gość OCENCIE
Bardziej obiektywna będzie ocena osób trzecich, które mają w dupie, czy sprawą mi przykrość czy nie. Po prostu się wypowiedzą. :) Dlatego stworzyłem ten temat i zupełnie nie rozumiem Twojego ataku. :)

To nie atak, lecz dobra rada. Przekonasz się wkrótce. Przykład masz już we wcześniejszych postach.

musisz być pustym dupkiem, skoro chcesz być ocenianym przez innych !!!!!!!! aż smutno się robi !!! mój mąż lepiej wygląda !!!!!!!!!!!! hahahahahhaah

Gość OCENCIE
o czym się przekonam? :)

musisz być pustym dupkiem, skoro chcesz być ocenianym przez innych !!!!!!!! aż smutno się robi !!! mój mąż lepiej wygląda !!!!!!!!!!!! hahahahahhaah

Gość akuracik
jak dla mnie super

musisz się okazywać klatą ?? teraz na zimę ?? najważniejsze co ma się w głowie !! ale ty masz chyba rzeczywiście pusto , nie rozumiem zupełnie, po co ci to

Gość OCENCIE
Żeby pokróce odeprzeć hejty jakiejś nadętej joaśki - od zawsze miałem problemy ze swoim ciałem i od jakiegoś czasu wziąłem się solidnie do roboty. Dieta, siłownia, sporo wyrzeczeń. Wiedząc, że wypowiedzi osób bliskich mogą odbiegać od prawdy, żeby mnie nie urazić, wolę zapytać osoby obce. Nie negliżuję się, zakryłem ryja, a pytanie skierowałem jedynie do pań - jak podoba się taka sylwetka. Jeśli jestem dla Ciebie pusty dlatego, że chcę robić coś ze swoim ciałem, bo geny dostałem beznadziejne i bez własnego wkładu będę wyglądał jak wieszak, ok :) W takim razie jestem cholernie pustym typem!

Gość elemelka lat 30
chlopcze wygladasz swietnie...zazdrosze tej ktora bedzie mogla to cialko rozpakowac :-) nie przejmuj sie glupimi komentarzami