Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OCENCIE

DROGIE PANIE!!!! ZDJĘCIE DO OCENY!!!!

Polecane posty

Gość OCENCIE
kulturystyka, dopiero początki przygody z siłownią.

Gość OCENCIE
mam cholernie niski bf od zawsze, dlatego rzeźba jest ok, gorzej z masą. rok ćwiczeń bez głowy, diety itp, do tego z dużymi przerwami. od dwóch miesięcy na poważnie, z dietą.

Gość OCENCIE
do tej pory ćwiczyłem brzuch na rzeźbę, teraz zaczynam na masę (krótkie serie do 15 powtórzeń z obciążeniem). treningi 3x w tygodniu, około 75 - 90 minut.

Gość OCENCIE
ćwiczę na masę, nie rzeźbę, więc długie treningi mijają się z celem. obecnie ćwiczę FBW, jak ćwiczyłem splitem to treningi zamykałem w 45 minutach. jak pisałem, nad rzeźbą zupełnie nie pracuję, to zasługa bodyfatu. no i przybieram powoli, ale przynajmniej wiem, że to czysty mięsień a nie fat :) dzięki za opinię.

Gość ej duchu daj mu spokoj
jestem kobieta jak dla mnie wygladasz suuuuuper:)

Gość to ja skoczek
masz super cialko:):D podobasz mi sie:D

Gość duch cafe
ostatni raz pokazywałem zdjęcie do oceny w 1979r.:classic_cool:

zyleta nie dziewczyna "cudne zdjecie do lusterka, a BMW gdzie? " OCENCIE: w garażu Nawet człowieku szydery nie zrozumiałeś i jeszcze piszesz, że w garażu. Naprawdę masz trociny we łbie o czym świadczy założenie takiego tematu.

Gość OCENCIE
a moze moja odpowiedz to byl sarkazm, czubuś?

Gość rzabufka
Wygladasz bardzo dobrze od pasa w gore. Reszty nie widac, takze sylwetke cala ciezko ocenic, a tylek, uda i lydki tez sie licza - wszystko powinno byc proporcjonalne. Tak jak sam piszesz - troche masy by sie przydalo, ale nie przesadzaj za bardzo. Ja nie lubie napuchnietych cial po anabolikach. Cwicz i jedz zdrowo i z glowa. Poki co - swietna robota.

Gość asiulesiuńka
słaba ta rzeźba. kiepsko wygląda to co robisz. tyle pracy i dopiero takie marne efekty ??? to co zrobiłeś to tak naprawdę miesiąc intensywnej pracy, a to tyle czasu Ci zajęło ... pokaż uda, nie ocenia się twarzy na podstawie zdjęcia oczu. siła tkwi w proporcjach. co z tego że klata jak nóżki słabe ??? jakie fat burnery łykasz ?

Gość OCENCIE
nie łykam fat burnerów, z supli jedynie omega 3, vitaminy i bcaa. jak pisałem - dieta i trening z głową dopiero drugi miesiąc :) dzięki za opinię!