Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elulllaaa :)

kobieta powinna być kobieta nie jakś pyskatą ladacznicą

Polecane posty

Gość mkioui
do cioci jadzi..nie obchodzą mnie takie kobiety wulgarna dziewucho ale swoje zdanie o nich mam

Gość mkioui
skoro jest taki temat to mówię co myślę o tym i tyle a ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia

obwicły cycuszku :P alkohol -ok! ale .. do pewnego stopnia ... nie musismy sie schlywac tak zeby kazdy widzial jak w eufori zapominamy o wszystkim i lizey sie z kim popadnie... wyoobraz sobie mega schlanego faceta.. ktory upija sie czesto... ktory obmacuje kazda panienke... co o nim sadzisz??? chcialabys takiego ?? papierosy.. to chyba moj wstret od dziecka... :p nie toleruje nigdzie u nikogo :p strata pieniedzy i zdrowia.. i sie smierdzi

Gość mkioui
nic nie mam do alkoholu ale oczywiście znowu mylone pojęcia,mało to jest dziewczyn co chlają do nieprzytomnosci i nie pamiętają z kim łażą do łóżka?

Gość KaHaHaHa
Według niektórych to kobieta powinna siedzieć zamknięta w domu,broń Boże,żeby gdzieś wychodziła a już napewno nie ze znajomymi;) Kobieta powinna się zajmować gotowaniem,sprzątaniem i praniem brudnych gaci i skarpet;)I nic więcej:) Taki mają pogląd ograniczeni:) ludzie przecież wszystko można.przecież to nic złego napić się piwa,wódki,zapalić papierosa:) Fakt niektóre kobiety przesadzają,piając do tzw zgonu;)

mkioui :) plus dla ciebie, że jestes facetem ktory ma jakies wartosci i wie gdzie sa granice... :)

Gość mkioui
elluniaa:Dakurat jestem kobietą:Dcieszę się że mamy podobne zdanie w tym temacie

Gość mkioui
kahaha ja jestem przeciwniczką usługiwania facetom ale to nie znaczy że podoba mi się zachowanie kobiet co nie wiedzą gdzie są granice ,czemu popadasz w skrajnosci

Gość KaHaHaHa
Niektórzy w ten sposób myślą i nic na to nie poradzę;) oollujhjjh-seks nie jest tylko dla tych po ślubie.a przepraszam Ty masz faceta,tak??Twoj pierwszy chłopak?? Idąc Twoim tokiem myślenia,to mając chłopaka to też żyjesz na kocią łapę;) Gdybym według takiego myślenia żyła to mój pierwszy facet był by moim mężem,bo wg Ciebie to od razu ślub?;) Wtedy to bym się Dopiero wjebała:D

Gość redhood girl
widzicie same wyzywacie ... jestem ciekawa ile z was trzyma dziewictwo do slubu z tych ktore sie tutaj wypowaidaly ?... TO WY NIE POTRAFICIE ODROZNIC PRAWDZIEWEJ KOBIETY... zgadzam sie z tym ze prawdziwych kobiet jest teraz coraz mniej ... ale pozwolcie ze cos wam wyjasnie... Kobiecie nie nalezy , PRZEKLINAC, PLUC, SIORBAC, CIAMKAC, BEKAC LUB PUSZCZAC GAZOW W MIEJSCACH PUBLICZNYH LUB BEDAC Z KIMS. Kobieta powinna byc delikatna , powinna wyrazac swoja opinie ale wiedziec jak to zrobic aby nie uzywac slow wolgarnych. powinna byc ciepla. ale teraz zyjemy w 21 wieku. mowicie kobieta powinna siebie szanowac - powinna trzymac dziewictwo do slubu ... POWIEDZCIE PRAWDE ILE Z WAS TAK ZROBILO? prosze zwrocic uwage na to ze mezczyzni rowniez sie zmienili. Kobieta ktora zyje bez slubu z mezczyzna , uprawiaja seks to nie znaczy ze jest ''SZMATA'' czy ''Kurwa'' Taka kobieta tez ma do siebie szacunek poniewaz sypia z jednym mezczyzna jest mu wierna - moze nie stac ich na slub i co maja bez seksu zyc 5 lat 10 lat a potem po slubie co ? jezeli nie beda sie zadawalac beda mieli inne fantazje seksualne? ... mysle ze wiele tutaj osob ktore sie wypowaidaj do tego topiku nie rozumieja slowa SZANOWAC.. Kobieta owszem powinna miec maniery ... nie uchlewac sie jak swinia i konczyc z pierwszym lepszym w lozku ... ale teraz kobiety maja takie same prawa jak mezczyzni to juz nie te czasy i wiele kobiet zapomina o swoich manierach ... WIELE KOBIET TEZ SIE ZMIENILO PRZEZ MEZCZYZN ... ONI MAJA TERAZ INNE UPODOBANIA NIZ KIEDYC ...

Gość KaHaHaHa
A tak po za tym w tych czasach nie można być szarą myszą;) Ja zawsze mówię to co myślę,jeśli komuś to nie odpowiada to trudno;)teraz widzę,że Jestem trochę niepokorna i trochę mam niewyparzony język;)buhehehe.

A dlaczego uważasz,że jak kobieta nie ma ślubu to zaraz ladacznica?Chyba pomyliłaś pojęcia.Taka kobieta sypialnię ma otwartą niemal dla każdego.Ślub to tylko papier,myslisz,że jak się seks uprawia dopiero po ślubie to jest on lepszy?Niby dlaczego?Jak facet jest typem ruchacza za przeproszeniem to może być nawet biskupem a będzie sypiał z innymi na lewo i prawo.Jak się kogoś kocha to co Cię obchodzi moherowa princesso czy mają papierek czy nie? Poza tym nie jest to temat o seksie,sypianiu z kim popadnie tylko o wyklinaniu,upijaniu się do nieprzytomności,paleniu itp.Od takiej kobiety mnie odrzuca ale jako kobieta mogę powiedzieć,że takiego faceta również bym nie chciała.Myśli,że jest przystojniejszy i mądrzejszy jak co drugie słowo powie "kurva"? :O

Ka HaHaHA moim zdaniem kobieta jak wczenisjen pisalam powinna byc towarzyska i mila i pelna poczucia humoru.. i nigdzie nie pisalam zeby byla potulna... i zeby sie nie spotykala ze znajomymi a co do robienia rzeczy w domu:D wieszosc facetow nie potrafi gotowac i sprzatac:p mozna czasami robic to razem ::D

Gość KaHaHaHa
przede wszystkim facet powinien potrafić się zachować;) ja wam powiem dlaczego teraz kobiety są takie jakie są;) To dzięki panom,którzy bawią się uczuciami kobiety,kręcą i myślą ptakiem nie mózgiem.Gdyby nami nie pomiatali to byśmy takie nie były..;)

zgodzę się. Mam 35lat i za "moich czasów" dziewczyna nie ubierały się tak jak dzisiaj, nie miały takiej tapety na twarzy. Ostatnio byłam ze swoim facetem na imprezie i kurcze, aż mi sie zal tych dziewczyn robił. Pijane, półnagie, o języku nie wspomnę. Dla mnie szanowanie się nie polega na ślubie (sama go nie mam) ale na pewnej wrażliwości, delikatnosci, pewnej kulturze. Po prostu mało jest kobiecych kobiet i tyle.

byc moze od tego sie zaczelo ze to faceci sprowokowali nas abysmy byly takie jakie jestesmy... ale to nie znaczy ze musimy byc niemile dla innych .. i to wcale nie znaczy ze musimy zachowywac sie jak prosiaki... i to wcale nie znaczy ze musimy robic to co oni .... Mysle,że kobieta ktora dązy do czegos zna sowje granice.. wie co jest poprowne.. a co nie...... trafi na rownie normalnego faceta... ktory nie uslyszy od kolegow "ty twoja zonka to niezle ziolko bylo.. kazdy ja posuwal.. piła , palila i tylko to sie dla niej liczylo"

Gość bogussss
Mezczyzna powinien byc mezczyzna a nie lajdakiem. Leci taki do pierwszej lepiej bo f*uta nie moze w spodniach utrzymac (moj pies bardziej nad soba panuje). Wali we wszystko byle mialo otwor. Bleee.. A tak na powaznie. Facet moze byc ruchaczem a kobieta juz nie moze uprawiac seksu z kim chce i kiedy chce? Albo wszyscy ruchamy jak popadnie co popadnie albo wszyscy jestesmy szmatami. No hej :D Faceci boja sie ze kobiety sa teraz niezalezne i nie beda jak ich mamuski nadskakiwaly im. O nie panowie maminsynki ;) Te czasy sie skonczyly. Tak samo macie zap*erdalac w domu :D

mireczkowata !!!! o to wlasnie mi chodzi!!! trafilas w sedno..:D:*:* ja mam 21 lat i sama sadze ze proawidza kobieta ma byc subtelna kobieta... taka ktora mozna pokochac .. taka ktora jest skromna a jednoczesnie ta skromnosc ją upiększa taka któa jest mila ale jednoczesnie taka ze czujemy do niej szacunek

Gość cioty kkk
Ellulla,daj juz sobie spokoj z tymi kocopolami.Interesuj sie swoja dupa. Co do palenia,to spojrz..ile kobiet palilo,pali i bedzie palic. I co? Jajco. sa wazniejsze sprawy niz podniecanie sie kto jaki jest. Kazdy ma prawo do bycia jakim chce i nikt nie ma prawa nikogo osadzac.

a ja palę i spotykam sie z koleżankami - chlejemy wtedy wstrętne piwsko :) Ale to nie o to chodzi- nawet jak sie upijamy to zadna z nas nie rzyga, nie zachowuje sie wulgarnie. Mysle, ze każda normalna kobieta wie o czym mówie.

Gość cioty kkk
Dokladnie. I w niczym nie uwlacza to mej kobiecosci i subtelnosci. A moze powinnac odziac sie w kapelusz,suknie po kostki i saczyc lampke czerwonego wina przez pol nocy. Choc pewnie prawdziwe kobiety nie wychodza na pol nocy :O

Gość cioty kkk
Chodzic i wzdychac och,ach. A baki? Sugerujesz,ze nie pierdzisz,ze nie miewasz wzdec? Hipokrytko. Srasz pewnie jak zwykla swinia,ale nikt tego nie widzi :)

Gość niebieski kubeczek
Do autorki A co myślisz o mężczyznach zachowujących się dokładnie w ten sam sposób? Oni są cacy? I wiesz gdzie mam opinię mężczyzn? Jestem przede wszystkim człowiekiem, a później dopiero kobietą. Żyję jak chcę i robię co chcę i nie zastanawiam się czy moje zachowanie przystoi kobiecie. Co oczywiście nie oznacza, że zachowuję się w opisany sposób.

Gość ijoijp0
nie jestem autorką ale odpowiem za siebie że o meżczyznach mam takie samo zdanie,jak zachowują się po chamsku to są chamami

Gość redhood girl
ja nie powiedzialam ze tego nie robie ciota kk ... powiedzialam ze tak niby powinna sie zachowywac kobieta tak bylo kiedys ... teraz jest 21 wiek kazda kobieta robi co chce i jaka jest ... np. TY jestes okropna bedac facetem nie chcialabym byc z toba sorry ... pierdzenie bekanie to naturalna sprawa kazdy to ma ... Wiesz dziekuje bogu ze nie znam ciebie osobiscie :)

Gość cioty kkk
Redhood Mega zalosna..ale nie jestes facetem :) ba! Nigdy nawet nie bedziesz inteligentna kobieta :)

Gość redhood girl
nie mozesz tego powiedziec ze nie jestem inteligetna kobieta poniewaz mnie nie znasz. pewnie zaraz powiesz ze po mojej wypowiedzi... jezeli bym miala stwierdzac kto jest inteligetny a kto nie po ich wypowiedziach tez bym musiala stwierdzic ze jests malo inteligetna i madra lecz tego nie robie bo ciebie nie znam , powiedzialam ze jak bym byla mezczyzna i bys tak przy mnie sie wypowiadala nie zwrocilabym na ciebie uwagi... uwazam tylko ze twoje wypowiedzi sa wulgarne moze nie chodzi o to ze przeklinasz ale o to jak sie wypowiadasz ... typu ''pewnie ty srasz , gdzie popadnie'' ... jestes malo delikatna o to chodzi

Gość fjfjgk
Redhood wysraj sie na ryj i skoncz pierdolic

Gość redhood girl
czytajcie ze zrozumieniem ... ja jej nie wyzwalam powiedzialam ze po jej wypowiedzi moglabym to samo stwierdzic co ona po mojej a to ze powiedzialam ze jest malo delikatna nie znaczy ze ja wyzwalam ... i to ze wyzywacie czy ublizacie mi , malo mnie obchodzi ... to swiadczy o waszej inteligencji tylko ... jestem ciekawa czy jestescie takie madre potraficie powiedziec komus w twarz takie rzeczy ?? hehehe i tylko wlasnie na to was stac bo myslicie ze to kogos ruszy ze sobie na wyklinacie a tak naprawde mam to w swoich 4 literach :) hehehehehehehehhehe