Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konin

Detektyw Konin

Polecane posty

Gość Konin

Czy ktoś posiada informację czy w Koninie (Wielkopolska) prowadzi usługi detektywistyczne dot. rozwodów? Numery albo nie istnieją - albo inny zakres usług teraz jednej firmy. Turek też brak odpowiedzi.

Gość naaaaaanaaaaaaa
Niestety nie podejrzewam :/ Konin jest chyba raczej za mały, by agencja detektywistyczna się w nim utrzymała. Moim zdaniem najprędzej można spróbować w Kaliszu lub Gnieźnie. Powodzenia ;)

Gość Konin
Dzięki - też mam takie obawy, skoro numery już nieaktualne

Gość Pedro.
Macie tam dobrego Szuminskiego Janusza z Poznania chyba.

Gość Ryta.
Jaki on tam detektyw z Konina jak biuro w Poznaniu na Wildzie mają.Ale chodziłem z nim do jednej klasy i to fakt że wywodzi się z naszego miasta.Sympatyczny wesoły z niego człowiek.

Gość Mama 94
Masz tam swojego ziomala Szuminskiego.Opinia pozytywna a biuro w Poznaniu z tego co wyczytałam.Znawca informatyki śledczej czy elektronicznej.Nie znam się na tym ale jakoś tak.

Gość gość
Gniezno,Kalisz? przeciez to sa mniejsze miasta

Ja polecam biuro detektywistyczne z Poznania. Bardzo dobrze wykonują swoje usługi. Sąd kiedy zobaczył materiały dostarczone przez biuro nie miał żadnych wątpliwości. Więcej na priv: zuzanna.malec@poczta.onet.pl

Gość gość
www.detektyw-bednarek.pl

Gość gość
skoro nie ma u CIebie usług detektywistycznych to mozesz skorzystac z www.lider-ochrona.pl/ ja korzsystalam z ich usług i sa naprawde skuteczni. jak najbardziej na plus :)

Gość kinga822
Znam jedno biuro, co prawda nie z Konina, ale z Poznania (w sumie to tylko godzina drogi, więc warto :) ). Korzystałam kiedyś z usług agencji ADW-detektywi.pl po tym, jak mąż zaczął mnie zdradzać. Pani detektyw prowadząca biuro bardzo mi pomogła. Służyła radą i pomocą, zdobyła cenne przy rozwodzie dowody.

Gość antosia812
W Koninie nikogo takiego nie znam, ale Poznań jest niedaleko. A tam jest agencja ADW-Detektywi. Korzystałam kiedyś z ich usług. Pomogli mi natychmiastowo, pełne zaangażowanie. Byłam bardzo zadowolona z ich pracy

Gość gość
Piwosz 24 letni prawiczek hahaha