Perwersja 0 Napisano Październik 23, 2012 Która z Was podczas usg transvaginalnego leżała na płasko, a która miała podniesiony tyłek? Orientuje się ktoś jakie ma to znaczenia w przypadku tego badania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Październik 23, 2012 zawsze na płasko i kontrolnie jak robiłam i w ciąży tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wracam od gina Napisano Październik 24, 2012 Ja zawsze miałam USG wykonywane na leżance, bez wykonywania żadnych akrobacji. No może raz kazano mi podłożyć pięści pod pośladki a za innym razem miałam po prostu przysunąć stopy do ud. Lekarz twierdził, że sonda głębiej wejdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam robione usg na Napisano Październik 24, 2012 fotelu ginekologicznym. Fotel nie był całkiem plaski i nie leżałam całakiem poziomo tylko w takiej pozycji półsiedzącej, półleżącej- jesli moge to tak nazwac A ma to jakies snaczenie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeżeli było ich Napisano Październik 24, 2012 teraz mam robione wyłącznie na płasko, ale kiedy leżałam w szpitalu z poronieniem zagrażającym, to niestety podczas bolesnego wówczas usg za każdym razem kazali mi niemal trzymać tylek w powietrzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wracam od gina Napisano Październik 24, 2012 Gdzieś ostatnio przeczytałam, że jakas kobieta miała w szpitalu wykonywane USG w pozycji na czworakach i sondę jej wkładali od tyłu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Październik 24, 2012 Nie wiem czy ma to znaczenie i dlatego o to pytam. A do wizyty u lekarza jeszcze kilka tygodni, ciekawość mnie zje do tego czasu. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurze jajeczko Napisano Październik 24, 2012 mi lekarz kazal piastki pod pisladki wlozyc zeby lekko wyzej bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ijhf Napisano Październik 25, 2012 na lezance: za pierwszym i drugim (to bylo w szpitalu) razem mialam walek polozony pod tylek a za trzecim w gabinecie lekarz kazal pod posladki polozyc piesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach