Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zużyta dusza

Przegrałam właśnie z inną...z grą :(

Polecane posty

Smutno mi dziś bardzo :(.Pokłóciłam się z facetem o pojebaną grę.Od kiedy kupił sobie klucz do niej-mnie w naszym mieszkaniu nie ma.Od tygodnia ponad jak już coś do mnie powie przy obiedzie czy po pracy to tylko gra i gra.Od kilku dni się kłócimy :(.Dzisiaj już nie wytrzymałam i wygarnełam mu,że czuję jakbym Go traciła,że nie rozmawiamy w ogóle,nie zapyta nawet jak się czuję(niedługo mam ważne badania).Strasznie się wkurzył...zaczął krzyczeć,że jestem dziwna,stwarzam wiecznie problemy i jak chcę to on się może dzisiaj wyprowadzić.Trzasnąl drzwiami mówiąc,że śpi u kumpla i koniec z nami :(

Gość kjhfalg
bo facetom się nie wygarnia tylko rozmawia. przecież oni są dziwni.

Od kilku dni próbowałam spokojnie porozmawiać ale się nie dało.Dziś pękłam bo mieliśmy zamieszkać z jego chorą mamą,przemeblować pół domu aby mieszkała z nami po operacji przez kilka m-cy a on się zachowuje jak ostatni dupek.Ma wszystko gdzieś,tylko gra i gra.Przed pracą,po pracy,później chodzi nieprzytomny do pracy,szef już tez mu wygarnął przedwczoraj ale co tam.Fajki,kawa,energy drink i jazda.Zero pomocy jakiejkolwiek w domu,wszystko muszę sama robić,jak się zapytałam o coś to było:"kurwa nie teraz!".

To nie było od razu awantura ale ciągle gadał nie teraz kurva i nie teraz!Po tygodniu wybuchłam po prostu,bo nie chciał porozmawiać spokojnie.Myslicie,że nie próbowałam?Nie lubię się kłócić.

Gość hyuvyuyy
rzuć chama i tyle nie ma za kim płakać to gnój i egoista

Żab-ogólnie nic do gier nie mam,czasami grałam z Nim ale bez przesady...Po prostu ta mu się bardzo podoba,kupił klucz i nawala kiedy tylko może.W weekend od świtu do świtu,z małymi przerwami na toaletę i kawę..A gdy tylko zapytałam było :"nie teraz,kurva".

skoro pozwalasz się tak traktować, to cóż... mój tam nawet znad nowej gry się wyrywał, żeby się poprzytulać. trzeba mieć priorytety :classic_cool:

Gość fhdshdf
Faceci wiążą się z kobietami, bo tak im dyktuje popęd seksualny. Gdyby tego popędu nie było, pewnie 3/4 facetów by się nie wiązało. Bo chcą w spokoju pić piwo, grać w gry, spotykać się z kumplami, iśc na mecz, bez upierdliwej baby nad głową.

Gość tygrysek xxxxxx
otóż to przeszkadzasz mu, więc daj mu spokój. Niech żyje grami,kumplami itp.