Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczona_paszczęka

Dziś zrobiłam pierwszy krok do posiadania pięknych zębiszczy :]

Polecane posty

Gość leczona_paszczęka

A właściwie to drugi - pierwszym, przełomowym było wzięcie telefonu w łapę i umówienie się na wizytę u ortodontki - wróciłam niedawno z wizyty, zrobiono mi wycisk, poinstruowano jakie zęby trzeba będzie ewentualnie wyleczyć, co prawdopodobnie usunąć :classic_cool: Jutro biegnę na RTG. Trzymajcie kciuki, co bym w którymś momencie nie pękła i nie uciekła z fotela 🖐️ :)

Gość ĆĆĆĆIEMKA
Super gratuluję ja też zrobiłam pierwszy krok poszłam usunąć kamień a jutro będę szukać jakiegoś gabinetu i gdzie wybielę ząbki

Gość bojs bojs bojs
ja tez zrobilam kroki juz wyrwalam juz 6 zebow jeszcze 4 zostaly:)

Gratuluję wam także :) Wybielanie (choć nie jest źle) też mi się marzy, ale najlepsze zostawię na koniec, jak już wszystko będzie uporządkowane :classic_cool: Może też fluoryzacja, żeby się zabezpieczyć przed tą nieszczęsną próchnicą... Do leczenia (na szczęście raczej nie kanałowo) mam prawie wszystkie zęby trzonowe :o bojs bojs bojs - aż 10 zębów do usunięcia?! Ja do usunięcia mam na pewno jednego zęba (a właściwie jego pozostałość po nieudanym leczeniu kanałowym :o) i prawdopodobnie dwie górne czwórki, bo nie mieszczą się wszystkie zęby a na dole w ogóle mi nie wyrosły...

Gość bojs bojs bojs
mam tak kruche zeby lamia mi sie do korzeni , leczylam je kanalowo kupe pieniedzy za to dalam a zeby wytrzymaly pol roku i lamaly sie musze je pousowac niestety