Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca prezentu

prezent dla 7-latki

Polecane posty

jak w temacie; urodzinowy w okolicach 50zł; macie jakieś pomysły? Będę wdzięczna

cóż za oszałamiające propozycje, dzięki ;-D

Z porządnych rzeczy za 50 zł można kupić fajne kredki, książkę, puzzle itp zabawki lepiej nie kupuj bo za takie pieniądze mozesz kupić najwyżej szmelc :o

Możesz zrzucić się z kimś po to 5 dych i kupić już coś lepszego. Albo podpytać rodziców, "że nie chcesz kupić miśka, żeby leżał w kącie, tylko coś, co się przyda" ;)

Możesz zrzucić się z kimś po to 5 dych i kupić już coś lepszego. Albo podpytać rodziców, "że nie chcesz kupić miśka, żeby leżał w kącie, tylko coś, co się przyda" ;)

zależy co 7latka lubi... jeśli lubi czytać, to dobrą opcją jest książka, odchodzi się już od takich prezentów, więc może to dobry pomysł w ramach oderwania dziecka od komputera i telewizji?

Gość śmigła
mojej wnuczce w tym wieku podobało sie wszystko z Haną Montaną. może ona też kogoś lubi. popytać.

Gość dzięki dzięki
dzięki; ja właśnie myślałam o jakimś zestawie kreatywnym i książce; pewnie coś dostanę w tej cenie; zapomniałam dodać, że mieszkamy na prowincji a co za tym idzie tu ludzie inaczej zarabiają. Dlatego prezent droższy niż 50 zł mógłby postawić rodziców jublilatki w niezręcznej sytuacji. Lepiej kupić coś symbolicznego a nie rozpocząć lawinę "oddawania prezentów" . Zapomniałam, że tu na kafe średnia zarobów miesięcznych przekracza 15tys. A my biedaki jesteśmy :-P