Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tott222

moj facet jest gruby:(

Polecane posty

Gość tott222

ma dopiero 24 lata i wogole o siebie nie dba...je strasznie niezdrowo, nic mu sie nie chce. Najchetniej tylko lezal by w lozku. ma 175 cm wzrostu i wazy 98 kg :O pomozcie mi jak go odchudzic???

Gość Rzeczywiście to głupie
Mój mąż ma podobnie. Ma 26 lat, 176cm wzrostu i waga oscyluje w okolicach 95-100kg. Tyle, że pracuje fizycznie od 7 do 17 pięć dni w tygodniu.

Gość retrtrt
moj ma ponad 2 metry i wazy 120 kilo... je niezdrowo ale ucze go zdrowszego jedzenia i wpycham mu zdrowe jedzenie wtedy kiedy moge, czy jak zje u mnie a nie u swojej mamusi... troche sportu uprawie ze wzgledu na mnie. jesli twoj chłopak nie chce nic robic to znaczy ze sie słabo czuje, brak witamin i mikroelementów znacznie osłabia i zniecheca do życia, jesli mozesz to mu gotuj, niech je te swoje fast foody, moze z czasem sie odzywczai ale niech je warzywa i owoce, wyciagaj go na spacery, najpierw pol godzinne potem godzinne, z czasem zacznijcie uprawiac razem sport

Gość tott222
nie mieszkamy razem, wiec nie mam jak mu gotowac... a jak przychodzi do mnie, obejzymy jakis film i zaraz zasypia. Zreszta nie je ŻADNYCH warzyw, i owoców praktycznie tez nie:( juz powoli zaczynam miec dosc... jestesmy ze soba dopiero 8 miesiecy i w ogole mnie nie pociaga. ostatnio go wyciagnelam zeby troche pobiegac to po 5 minutach mial dosc

"jesli twoj chłopak nie chce nic robic to znaczy ze sie słabo czuje" :O To znaczy tylko tyle, że jest leniwy.

Gość dziwny chyba jakis
cholercia, a ja przy 176cm sie meczylem zeby zbic wage z 75 do 70, bo przy tej wyzszej juz sie zle czulem :) 100kg nie moge sobie wyobrazic

Gość tott222
pytam sie caly czas kiedy sie zacznie odchudzac (bo niby mowil ze zacznie) to zawsze coś odburknie tylko albo mowi " nie wiem"....mowie mu juz nawet ze chcialabym zeby byl chudszy chocby dla zdrowia. Nic nie dziala. A jak probuje z nim o tym powaznie porozmawiac to kurde nawet nie raczy sie do mnie odezwac.

Gość retrtrt
lomu jesli nie znasz działania składników odzywczych to sie lepiej nie wypowiadaj... bo lenia to ma kazdy a jak ktos zle je to zawsze bedzie miał mniej energii :O a co do autorki to wez mu zagroz ze jak nie bedzie cie słuchał to z nim zerwiesz, bo teraz ma tyle i tyle nadwagi a za rok bedzie miał dwa razy wiecej, do roboty tez pewnie za niego bedziesz musiała chodzic i wszystko sama robic

Gość hjhgjgh
"cholercia, a ja przy 176cm sie meczylem zeby zbic wage z 75 do 70, bo przy tej wyzszej juz sie zle czulem " kazdy ma inna tolerancje ja przy 189 i 80 zle sie czuje najlepiej jak waze 75

Gość stefannnn.....,
"a co do autorki to wez mu zagroz ze jak nie bedzie cie słuchał to z nim zerwiesz, bo teraz ma tyle i tyle nadwagi a za rok bedzie miał dwa razy wiecej" buhahahahahah jak jakis koles zalozy temat ze jego baba jest za gruba to dopiero na niego naskakujecie a tutaj co?? buhahahahahahah:D:D:D

Gość Kaaaarolina1987
OO boze nie przesadzajcie... Moj facet ma 185 cm wzrostu i waży 95 kg, i wcale nie jest jakiś gruby. Owszem jest spory, ale bardziej ujełam bym to w kategorii dobrze zbudowany, niż gruby.