Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senel

PROBLEMY Z SEXEM ANALNYM P O M O C Y

Polecane posty

Gość senel

WITAM WSZYSTKICH. OTOZ JESTEM FACETEM I MAM PEWIEN PROBLEM I PROSZE O KOMENTAZE I OPINIE PONIEWAZ ZALEZY MI NA NICH. BYC MOZE DZIEKI NIM UDA MI SIE URATOWAC MOJE MALZENSTWO. TAK WIEC MAM ZONE JESTESMY Z SOBA OD 5 LAT I SYNKA 3 LATA. POLTORA ROKU TEMU ZAPROPONOWALEM MOJEJ MALZONCE MILOSC GRECKA TZN ANAL. ONA NA TO ZE Z CHECIA ALE ZE CHCIALA BY TEZ ZEBYM I JA SPROBOWAL. NO COZ POMYSLALEM A CO MI TAM SLYSZALEM ZE MASAZ PROSTATY TEZ JEST PRZYJEMNY DLATEGO SIE ZGODZILEM ALE POSTAWILEM WARUNEK ZE JA SIE PRZELAMIE TYLKO POD WARUNKIEM ZE ONA TEZ SIE PRZELAMIE. NIESTETY NIC TAKIEGO GDY ONA SIE MNA ZABAWIALA PRZEZ KOLEJNE NOCE OD TYLU PALUSZKAMI NAJCZESCIEJ ALE TEZ I INNYMI ZABAWKAMI BO NIE UKRYWAM ZE TO PRZYJEMNE I FACET TEZ POWINIEN SPROBOWAC ANUSA TO MIMO MOICH NALEGAN I PIESZCZOT TYLECZKA MOWILA CALY CZAS ZE JEST NIE GOTOWA JESZCZE. TRWALO TO DOBRE POL ROKU PO CZYM STWIERDZILEM ZE IDZIEMY NA SWOJE DO MIASTA NA WYNAJEM DO BLOKOW BO ZAWSZE NAJLEIEJ NA SWOIM I MYSLALEM ZE JAK BEDZIE MIALA WIECEJ SWOBODY TO MOZE COS Z TEGO BEDZIE. POCZYTALISMY OBOJE TROCHE ARTYKULOW NA TE TEMATY ZAOPARZYLEM SIE W LUBRYKATY IRYGATOR JEJ KUPILEM I SPORO W LUZNY SPOSOB NA TEMAT NASZEGO PIERWSZEGO RAZU ANALNEGO ROZMAWIALISMY. OBIECALA ZE ZROBI TO NA NASZA DRUGA ROCZNICE SLUBU. PRZYGOTOWALEM SIE ODPOWIEDNIO ZROBILEM JEJ KAPIEL Z WINEM SWIECAMI I PLATKAMI ROZ TAKA ROMANTYCZNA. NADESZEDL WIECZOR POZWOLILEM NAJPIERW JEJ ZEBY SIE POBAWILA MNA OD TYLU POCZYM STWIERDZILA ZE NIE CHCE NARAZIE TEGO ZROBIC I WOLI NORMALNIE. NO NIE UKRYWAM ZE WTEDY SIE WKURZYLEM TROCHE ALE BEZ NERWOW POCZATKOWO ZAPYTALEM SIE CO JEST PRZYCZYNA ODPOWIEDZIALA ZE MA PEWIEM URAZ I WSTRET DO OKOLIC ANALU PO TYM JAK URODZILA SYNA. STWIERDZILA ZE FACECI NIE WYOBRAZAJA SOBIE JAK WYGLADA LEWATYWA JAKA ROBIA W SZPITALU PRZED PORODEM. POWIEDZIALA ZA ZROBI TO ALE MUSI SIE PRZELAMAC. TRUDNO CZULEM SIE TROCHE OSZUKANY ALE POSTANOWILEM DAC JEJ CZAS KOLEJNA OKAZJA BYLA WSPOLNA GWIAZDKA. IZNOW NIC PRZY OKAZJI GWIAZDKI JEJ TESCIU ZNAWCA SEKSU BYLY PEDAGOG WKONCU DOWIEDZIAL SIE O NASZYM PROBLEMIE PO POD WPLYWEM ALKOHOLU CZLOWIEK W ZARTACH MOZE POWIEDZIEC DUZO I POWIEDZIAL ZEBY NAJPIERW ZONA MI WSADZILA COS DO DU... ZEBYM POCZUL JAK TO JEST.HMM ZONA NA TO ZE JA JUZ WIEM BO SPRAWIA MI TO PRZYJEMNOSC I WTEDY MINA MU ZRZEDLA A MI NIE BYLO DO SMIECHU BO JUZ MINA ROK OD JEJ PIERWSZEJ OBIETNICY. POWIEDZIALEM JEJ WTEDY O TYM ZE CZUJE SIE OSZUKANY I OKLAMANY BO ODKRYLEM PRZED NIA SWOJA INTYMNOSC WZAMIAN ZA JEJ INTYMNOSC NIESTETY MOJE ROZMOWY I WYROZUMIALOSC BYLY BEZ SKUTKU. POWIEDZIALEM ZE JESLI TAK NIE CHCE TO JA WOGOLE JUZ NIE CHCE SIE Z NIA SEXIC I WSTRZYMAM SIE DOPOKI ONA SIE NIE PRZELAMIE. 2 CIEZKIE MIESIACE BES WSPOLZYCIA BYLY TRUDNE ALE DALEM RADE PO CZYM JAK JUZ MIALO DO CZEGOS DOJSC ZNOW NIC I ZNOW STARA SPIEWKA ZE SIE NIE PRZELAMALA. WIEC ZAPYTALEM SIE JAK DLUGO MAM CZEKAC JESZCZE. ODPOWIEDZIALA ZE W CIAGU ROKU SIE PRZELAMIE I MI POWIE O TYM. NIESTETY MINELO 18 MIESIECY OD KIEDY TO WSZYSTKO SIE ZACZELO ONA NADAL BAWILA MOIM ANALEM JA NIC NIE MOWILEM JAK ZEBY SIE NIE NARZUCAC I JEJ NIE POPEDZAC. W KONCU NIEDAWNO POSTANOWILEM POWAZNIE Z NIA POGADAC BO W KONCU TYLE CZASU TO DOSC I ALBO SIE CZOS CHCE ZROBIC ALBO NIE. PO BARDZO DLUGIEJ ROZMOWIE ZAGROZILEM JEJ ZE POJDE NA DZIWKI I W KONCU SPROBUJE JAK TO JEST BO NIGDY SIE NIE DOCZEKAM ORAZ POWIEDZIALEM ZE SIE CZUJE OSZUKANY I ODCZUWAM TERAZ PEWIEN WSTYD I NIESMAK DO TYCH SPRAW. POWIEDZIALA MIZ ZE TAK NAPRAWDE PRZYCZYNA JEST JEJ BYLY CHLOPAK ZANIM SIE JESZCZE ZNALISMY WEPCHNAL JEJ NA SILE WBREW JEJ WOLI I DLATEGO PONIEKAD MA URAZ. WIEC Z URODZENIEM DZIECKA BYLA TO SCIEMA I ZNOW MNIE OKLAMALA POWIEDZIALEM ZE OD POCZATKU MOGLA MI O TYM POWIEDZIECA NIE OKLAMYWAC MNIE OSZUKIWAC I TAK BEZ KONCA BO JAK JA RERAZ SIE CZUJE?? I ALBO NAPRAWDE NA DZIWKI POJE I BEDZIE SPOKOJ BO NIE BEDE WRACAL DO SEXU ANALNEGO Z MOJA ZONOA TYLE ZE JAK SIE DOWIE TO NAPEWNO MNIE ZOSTAWI TAK ODPOWIEDZIALA POZATYM JA NIE CHCIAL BYM JEJ TEGO ROBIC I SKORZYSTAC Z OFERTY PAN BO JA KOCHAM ALE Z DRUGIEJ STRONY POWINIENEM TAK POSTAPIC NIC JEJ NIE MOWIAC I BYSMY BYLI KWITA. W KONCU PONIEKAD ONA TEZ MNIE ZDRADZILA MOJE UCZUCIA I ZAUFANIE . KONIEC. PROSZE WAS O OMOC I PORADE BO ZWIAZEK MI SIE ROZLATUJE I CHCE GO URATOWAC A NIE WIEM CO ROBIC A NA SEXIE ANALNYM HOLERNIE MI ZALEZY SENEL

Gość wariujesz ziomek
glupoty mowisz, zdradzila zaufanie, bo nie chce anusa? i to powod, zeby isc na kurwy? ogarnij sie i nie niszcz sobie malzenstwa :) pozdrawiam

Gość ccobbrraa
Zaleźy ci na seksie analnym bardziej niż na żonie? Masakra. Wspólczuje kobiecie. Chcesz zrobić to na siłe. Myśl głowa a nie główką. Żal

Gość senel
CZY JEST JAKIS SPSOB ZEBY JEJ POMOC ZEBY SIE PRZELAMALA. W ZWIAZKU Z TYM MAM SOBIE ODPUSCIC I ZAPOMNIEZ O WSZYSTKIM I ZYC JAKBY NIGDY NIC CO JEJ MAM POWIEDZIEC?

Gość ccobbrraa
A dlaczego tak ci na tym zalezy wogole? Moim zdaniem zapomniec i odpuscic. Twoja zona jest normalna,jak nie chcd to nie powinienes jej zmuszać. Dopiero bedzie miala uraz i brak zaufania do ciebie

Gość senel
WIDZISZ ccobbrraa CHODZI O TO ZE TERAZ TO JA MAM URAZ ZE POZWOLILEM JEJ ZEBY ONA MI W TYLEK WKLADALA A MIELISMY OBOJE T NAWZAJEM ROBIC POZATYM POLTORA ROKU CZEKANIA TO WYSTAWIA CIERPLIWOSC NA PROBE. CHCE ZEBY I ONA TEGO DOSWIADCZYLA BO PONOC UMIEJETNIE JAK TO SIE ROBI TO PRZYJEMNE DLA KOBIETY JEST TYM BARDZIEJ DLA FACETA. POZATYM CZEMU NIE PROBOWAC NOWYCH RZECZY JESLI NIE SPRUBUJESZ JAK COS SMAKUJE TO SIE NIE DOWIESZ PRAWDA. JAK PO PIERWSZYM RAZIE POWIE MI ZE NIE TO DALBYM SPOKUJ I ZAPOMNIAL O WSZYSTKIM

Gość szambiarz
jak zona nie chce to jej sprawa, Ty nie musisz sobie tego odmawiać

Gość ccobbrraa
Jestem kobietą i z mojego doświadczenia napisze. To nie jest miłe. Nawet po umiejetnym przygotowaniu mnie bolalo. Tym bardziej jesli ona ma zle doswiadczenia w tym klimacie to sie nie rozluzni i nic z tego nie wyjdzie. Moja rada. Odpusc sobie. Rozkoszuj sie seksem z zona w "klasycznym" wydaniu. Pozdrawiam

Gość rudi rudi
senel, chętnie cię poznam, spróbujesz jak to jest z facetem, ale ja się nie zgadzam na bycie stroną pasywną

Gość hgfdhfgda
nie wiesz co tracisz :) anal jest super

Ja uważam, że ona od początku nie miała zamiaru się zgodzić. Myślała, że jak postawi warunek "jak ja to i ty" to w łatwy sposób tego uniknie. :D 🖐️

Gość senel
capslock wylaczony sorki dzieki za rady ale analu nie chce tak latwo zrezygnowac niestety tylko czy mam nadal czekac czy to cos da i co jej powiedziec

Gość senel
PERWERSJA myslisz ze te wszystkie rzeczy z urodzeniem dziecka i ze kiedys jakis facet zrobil jej to na sile to wszystko wymyslila by

Gość hinczyki3
ja bym chodzil na dziwki a w miedzyczasie szukal jakiejs 100% kobiety ktora lubi ostry seks i zniewolenie

Oczywiście, że wymyśliła. Normalna kobieta powiedziałaby o tym od razu kiedy poruszyłeś tę kwestię, a nie rok później.

Gość senel2
ktos moze mi podpowiedziec co moglbym zasugerowac zonie zeby po jakims czasie zgodzila sie na anal

Gość hahaha lol
ty jesteś jakiś pojebany :/ chcesz pójść na dziwki bo żona się krępuje? a idź chuju, dorga wolna. bardziej Ci zależy na jebaniu w kakao niż na obawach Twojej żony? jesteś idiotą i nie zasługujesz na jej miłość. Lepiej spierdalaj na dziwki ruchać je w dupe skoro tak ci na tym zależy a nie topiki na kafe zakłądasz