Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała ona.....

Zakochałam się.

Polecane posty

Gość mała ona.....

Platonicznie. Jestem zaręczona, on ma żonę. Ja się zakochałam on też. Nic między nami nie było, bo wiemy, że skrzywdzilibyśmy bliskie nam osoby. Kocham narzeczonego, jestem z nim długo dlatego na nic sobie nie pozwolę oprócz tego platonicznego uczucia. Czuję jego wzrok, nasze rozmowy są naszpikowane uczuciami ale nie możemy nic zrobić. Nic nie pomorze, trzeba zapomnieć.

Gość dwdewqqqqqqqsssssssssss
Jak nie pomorze, to mazury :)

mała to fajnie masz to napięcie jest zawsze super masz na kogoś chęć ale wiesz że nie dostaniesz tego :)

Gość mała ona.....
Przepraszam za błąd. Nie zwróciłam uwagi na pisownię. zbereznik To widzę podobna sytuacja. marki Nie mam fajnie, ja z nim pracuję. Do tego jestem na stażu i nie mogę z niego zrezygnować bo nie stać mnie na oddanie pieniędzy do PUP. Było fajnie kiedy to były tylko domysły "może u się podobam", był oto miłe, ale teraz kiedy się zakochałam i najgorsze on też to nie jest łatwo widywać codziennie kogoś, kogo z jednej strony chciało by się mieć dla siebie a jest to niemożliwe. Oboje zdecydowaliśmy, że nie będziemy tego rozwijać. Za dużo kosztowałoby to mojego narzeczonego, bo on i żona nie żyją ze sobą dobrze.

Gość keczup pomidorex
jesli sie kochacie to moze warto zaryzykowac? czasamo warto poswiecic jedna milosc dla innej,,,,

Gość zddgdggddg
Hej :) Wiesz co podziwiam cię. Masz bardzo silny charakter, oboje macie. Dobrze że są jeszcze ludzie którzy dla zakochania nie krzywdzą miłosci.

Gość Krzysztof Jerzyna ze Szczecina
Zapisz sobie do niego numer. Jak mu się z żoną nie poprawi, a Tobie już się popsuje to będzie jak znalazł.

Gość mała ona.....
Krzysztof Jerzyna ze Szczecina Szefie Szefów wielkie dzięki za radę, jesteś geniuszem :/

Drobiazg. :) Wiem.

Ale powiem Ci , że piszę nie do końca do śmiechu. Jeśli to prawdziwe uczucie, to da się to odgrzać i po latach. Miałem w życiu tylko 3 takie uczucia i o każdej z tych osób często myślę. Nowe baby mnie nie ruszają, a to co kiedyś zapadły w sercu to tak. Mam prawie 40, nie wiem jak będzie dalej z pamięcią. Z roku na rok moje dawne miłości stają się idealniejsze.

Gość no ja rozumiem sentyment
do jednej ale do trzech ?;) tylko pogratulować:D

Na szczęście nie podałem nazwisk, żeby żadna nie czuła się pominięta. Pierwsza była z podstawówki - platoniczna, druga była starsza, a ja wtedy chłopak, a trzecia była z kafe - bardzo uduchowiona i fajna. Niestety w każdym z przypadków to ja okazywałem się tym gorszym.

Gość wystarczy!!!!
to nie jest prawdziwa miłość prawdziwa zostawi wszystko dla miłości a wy macie moralniaki phi...

Gość 76845433223
dziewczyna przynajmniej ma jakis kregoslup moralny jest lojalna wobec narzeczonego i nie oztawi go dla chwilewego zauroczenia cholera ze ja na takie dziewczyny nie trafialem

Gość anna olina
pozwol sie temu rozwijac, moze spoubuj sie jeszcze do niego zblizyc? nie kochasz narzeczonegoskoro kochasz tamtego, sprubuj jakiejs bliskosci fiycznej to przekonasz sie czy warto zostawic chlopaka

Gość illiajh
no daj znac jak sie roziwja!