Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielka duzych penow

co was panowie podnieca u kobiet podczas seksu?

Polecane posty

Gość wielbicielka duzych penow

jak sie kochacie z kobieta na jaka czesc ciala najczesciej patrzcyie, co was najbardziej kreci?/ np skaczacy cycek, jedrny tylek? dlugie wlosy?

Gość Hiiiistorrryk
Stopy i [podeszwy stop, zawsze zalewam je sperma po stosunku.

Gość fan cyckof duzych
najlepsze sa wielkie turbo cyce :classic_cool:

Gość cipcipuniowy pan
ja uwielbiam jak moja zona siedzi na mnie okrakiem a ja mietosze jej wielkie cyce, ma takie duze smakowite ciezkie balony, duze otoczki i sterczace sutki mniam, lubie tez jak uprawiamy seks przed lustrem i ja biore od tylu, rytmicznie posuwam i w lustrze widze odbicie jej kolyszacych sie cyckow, moja palka sztywnieje jak drag na tenm widok! wogole mam fetysza na punkcie cyckow mojej zony, duze wiszace ciezkie baniaki!

Gość Tool28
Ja lubię patrzeć na dupeczke

Gość intrimm
ja uwielbiam jak moja zona siedzi na mnie okrakiem a ja mietosze jej wielkie cyce, ma takie duze smakowite ciezkie balony, duze otoczki i sterczace sutki mniam, lubie tez jak uprawiamy seks przed lustrem i ja biore od tylu, rytmicznie posuwam i w lustrze widze odbicie jej kolyszacych sie cyckow, moja palka sztywnieje jak drag na tenm widok! wogole mam fetysza na punkcie cyckow mojej zony, duze wiszace ciezkie baniaki!

Gość intrimm

Gość KCN
...podnieca mnie najbardziej, jak widze ze to co robie przynosi efekt, jak moja partnerka wypina i prezy swoje cialo i prosi o wiecej, jak jej ruchy staja sie praktycznie bezwarunkowe i otwiera sie szerzej, abym mogl wejsc w nia glebiej.....jak jej oddech sie urywa i przechodzi w spazm rozkoszy...reasumujac, kreci mnie zaufanie i oddanie....i czerpanie rozkoszy z tego co robimy, bez fochow, zlego humoru i poddanstwa w imie zwiazku (to ostanie mnie wrecz brzydzi)

Podnieca mnie u partnerki jej wypięta pupa. Jak ona robi mi lodzika i mogę bawić się jej pośladkami, rozchylać je całować. Kocham jak ona mówi: - "Zrób to..." - "ale jestem mokra" - "ale się podniecilam" - "co chcesz bym teraz dla Ciebie zrobiła" Podnieca mnie jej widok jak się masturbuje.

Gość pińcset pińdziesiąt
Najbardziej podnieca widok kobiety zaangażowanej w stosunek, a nie odwalającej pańszczyznę.

Gość Bądz cicho bo nalot
Największe podniecenie mam jak kutasy piertolnieci szaleją na cafe :D