Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka1589

Czy pozwalacie swoim męzom pisać z kobietami

Polecane posty

Gość anitka1589

Mój mąż pisze z kobietami na Badoo już przez pare miesięcy, sam mówi ze go to wciągnęło i nie chce przestać. A mnie to strasznie boli i zniechęca wręcz do niego, już mi sie nawet sexu nie chce, co ja ma zrobić? Prośby i grozby nic nie dają:(

Gość jgkhkh
albo usuń mu tam konto

Gość skadi
wspolczuje takiego meza, ale w obecnych czasach jest takich bardzo duzo. wiem, ze to zadna pociecha. i nie wierze, ze przestanie bo go to bawi. bedzie krecil, oszukiwal, mowil ze to przeciez tylko pisanie - a ty bedziesz cierpiala. jezeli powazna rozmowa nie pomoze to zostaje tylko radykalne dzialanie, to znaczy musisz mu powiedziec, ze nie chcesz takiego meza, ktory przywiazuje do siebie emocjonalnie inne kobiety. w malzenstwie na takie zachowania nie ma miejsca. wszystko inne nic nie zmieni, zobaczysz - bo to jest jak nalog.

Gość anitka1589
niestety nie mam ochoty robić tego co on mimo że również mam tam konto ( nieaktywne tzn bez zdjęć), a jak usunąć konto skoro hasla nie znam? Zresztą już swoje próbowalam usunąć i nic ztego nie wyszło. Przestalismy się do siebie odzywać, tylko slużbowo rozmawiamy, on sie przeniósł do drugiego pokoju i twierdzi że jak zobaczy że mi zależy na nim to wróci. Ale to jego pisanie mnie zniecheca do niego. Jak ja mam okazać uczucie kiedy z tego powodu jestem nieszczęśliwa, mam udawac że wszytko jest ok? Ja z nim nie gadam bo on pisze - on nie wróci bo mu miłości nie okazuję - błędne koło

widocznie Cię nie kocha,gdyby tak było nie pisałby z innymi.Na twoim miejscu bym się rozstała.Smutne ale prawdziwe

Gość anitka1589
21 lat małżenstwa , cholera

Gość fghjkl000
cos takiego nazywasz mezem?:D

Gość anitka1589
i to ja mu powiedzialam o Badoo o tej stronce

Gość ghjgfrghhhhhhhhhh
eeee tam, po 21 latach małżeństwa to można to już i tak kaplica

Gość fghjkl000
Uwaga na portal BADOO!! Witam! Zdarzylo mi sie ostatnio kilkakrotnie otrzymac od znajomych (glownie posiadajacych swoje konta pocztowe na Hotmail) zaproszenia do rejestracji na portalu spolecznosciowym badoo.com - to jest stronka wyludzajaca haslo dostepu do konta email! Tutaj link do artykulu: forum.dobreprogramy.pl/czy-badoo-wyludzaja-hasla-t413891.html i jeszcze jeden: 92.60.138.60/apacz/smf/index.php?topic=13431.0 W skrocie: w trakcie rejestracji wymagane jest podanie adresu email wraz z haslem dostepu do konta. Czyli badoo otrzymuje prezent w postaci dostepu do wszystkich wiadomosci w waszej skrzynce email (o ile przetrzymujecie wiadomosci na serwerze, a nie sciagacie ich lokalnie na swoj komputer programem/klientem pocztowym). Znajomi, od ktorych otrzymacie wiadomosc z zaproszeniem, prawdopodobnie nie beda w ogole swiadomi, iz takowe wyslali. Pozdrawiam i ostrzegam

ja jestem zdania, ze jesli do kogos nie dociera normalna rozmowa, dyskusja o problemie , argumenty obu stron nic nie wnosza , to trzeba dac sobie spokoj z takim MLOTEM. Zachowanie twojego meza jest szczeniackie , nieszanujace waszego malzenstwa i przezytych lat. Masz dwa wyjscia -albo sprobowac to przeczekac , az sobie pouklada chlop w czerepie, albo kopnac w dupe dziada, niech spada na Badoo . Zagroz , ze nie odpuscisz latwo, podzielisz wszystko , a najlepiej dziada w skarpetkach pusc. Niech flirtuje do woli pusty leb. Do takich porypancow ciezko dotrzec .

Gość M jak Marta
ja bym nie pozwoliła. moj facet nie p[isze z innymi kobietami i te4go samego wymaga ode mnie w stosunku do facetow

Gość anitka1589
Eleene próbowalam przeczekać bo to juz trwa od maja i skonczyło sie na tym ze wyniósł sie do innego pokoju. Wlasciwie to sama mu powiedziałam że mógłby to zrobic bo bedzie mu bliżej do kompa i on ochoczo na to przystał. Dziękuję za wasze wypowiedzi trochę mi lzej ze z siebie to wyrzuciłam bo nie mam żadnej bliskiej koleżanki z która bym mogła pogadac. Już nikomu nie ufam po mojej ostatniej wpadce z "niby kolezanką"

to dlugo trwa juz. Pozostaje Ci postawic ...........wylacznie na siebie:-( Pozdrawiam Cie cieplo . Pamietaj , ze zwiazek jest wtedy , gdy dwoje stara sie .Jedna osoba to moze zapluc sie tylko i nic nie osiagnie .

on sie przeniósł do drugiego pokoju i twierdzi że jak zobaczy że mi zależy na nim to wróci to chyba jakis zart! Eleene dokladnie jest tak jak piszesz, kupa niedojrzalych i zakompleksionych "samcow" zabawia sie kosztem zony, kosztem malzenstwa. swiat zwariowal badz pozwala jedynie na odkrycie facetowi swojej prawdziwej strony. samiec to samiec! i prawie kazdy to robi (mniej lub bardziej otwarcie) a my cierpimy!

Gość MalaMiiiiii
Co to ma znaczyc ze jak zobaczy ze Ci zalezy to wroci? To chyba powinno byc tak ze jesli jemu zalezy, to przestanie pisac, no nie? Od tego sie przeciez zaczelo. Ale jeszcze zalezy o czym on z tymi kobietami pisze. Jesli zwykle rozmowy o zainteresowaniach, polityce i tym podobnych, nie ma sie o co martwic. Ale spojzmy prawdzie w oczy - badoo jest bardziej do flirtowania. Jesli porozmawialiscie i on po prostu nie slucha, to znaczy tylko ze nie ma dla ciebie szacunku. Pokaz gnojkowi drzwi, a jesli on nie chce znalezc sie po zlej stronie tych drzwi to niech kauje to cholerne konto i rozmawia z zona a nie z jakimis zjawami internetowymi.