Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xj duvxhb

Camilla Lackberg jest przed 40

Polecane posty

Gość xj duvxhb

a myslalam ze ma 25 lat!

:D musisz być wielkim znawcą literatury żeby myśleć że laska 25 lat moze być uznaną pisarką z dużym dorobkiem literackim :p Policz sobie ile ma książek...

Gość pechowa jak nikt
to ta, co pisze powieści?

Gość pechowa jak nikt
ta pisarka?

:D musisz być wielkim znawcą literatury żeby myśleć że laska 25 lat moze być uznaną pisarką z dużym dorobkiem literackim :p Policz sobie ile ma książek...

Gość xj duvxhb
nie wiem ile ma ksiazek. mam swojego ulubionego pisarza. ocenilam jej wyglad na 25 lat i chcialam o niej troche poczytac wiec nie musisz mnie zaraz atakowac

Gość xj duvxhb
nie wiem ile ma ksiazek. mam swojego ulubionego pisarza. ocenilam jej wyglad na 25 lat i chcialam o niej troche poczytac wiec nie musisz mnie zaraz atakowac

Gość xj duvxhb

Gość pechowa jak nikt
przeczytałam chyba wszystkie, jak siedziałam chora w domu, lekko się czyta, choć ciut za dużo miłości, jak dla mnie :)

Gość xj duvxhb
w tv wyglada na b. mloda. wiem ze makijaz robi swoje ale nawet on nie ukryje wiekszych zmarszczek ew. te drobne

Gość xj duvxhb
pechowa i jakie sa jej ksiazki? faktycznie jest sie czym podniecac? lubie kryminaly dlatego uwielbiam dennisa lehanea na podstawie jego powiesci powstaly conajmniej dwa filmy m.in. slynna wyspa tajemnic

Gość pechowa jak nikt
Lehane tez czytałam. Camilla pisze tak, ze pewnie się wciągniesz, choć niektórzy twierdzą, ze za bardzo przesłodzone, ale na chłodne wieczory w sam raz, wiec polecam Ci :)

Gość ddffdfgghgh
a wy czytacie te ksiazki w wersji oryginalnej czy przetlumaczone?

Gość pechowa jak nikt
w przetłumaczonej, a co?

Gość xj duvxhb
aha i kogo bardziej preferujesz?

Gość pechowa jak nikt
nikogo z wyżej wymienionych nie preferuje bardziej czy mniej. Lackerg bardziej kobieco pisze, także przeczytaj i zobacz :)

Gość pechowa jak nikt
za Cobenem to ja jakoś nie przepadam, czytam, jak mi wpadnie w ręce, ale masz racje - Lackerg to nie Larsonn. Jednak czyta sie miło. Czytałam tez innych autorów szwedzkich, ale tak przymulali, ze szkoda czasu, lecą chyba na popularności Larssona

Gość xj duvxhb
skoro polecasz to chyba sie skusze :)

Gość pechowa jak nikt
miłego czytania

Coben ma fajne książki, ale tylko jeśli czyta sie jedną :D Następne sa jakoś zawsze podobne :p zawsze zaginiona laska i domek w lesie a w nim dowody zbrodni :p no ile można...:p

Gość pechowa jak nikt
czytam całe mnóstwo fajnych książek, ale ja nie pamiętam autorów i tytułów, chyba, ze czytam ileś tam jednego autora , to mi zapadnie w pamięć, prawdziwy ze mnie mól często pamiętam fabułę, czy jakieś elementy, ale nie kojarzę, kto napisał

Gość ja widzialam
niejedna dziewczyne w wieku ok 20 lat ktore juz mialy glebokie zmarszczki wiec lackberg i tak lepiej od nich wyglada nawet bez makijazu

Gość xj duvxhb
ja jeszcze ze swojej strony polecam Giorgio Faletti Ja zabijam, tylko jedna jego pozycje przeczytalam wiec nie wiem jak reszta. ok mykam 🌼

Gość kasjante
Lackberg pisze dosc rowno i lekko sie ja czyta.Jak dotarlam do 'Syrenki' to strasznie ja przezylam;) Coben to tylko 'tell no one' potem juz dosc cienko i powtarzalnie;/ jak ktos lubi kryminal/thriller no to jest przecie Patterson,Reichs,Baldacci, Connolly, Cornwell...a szwedzkich kryminalow jest mnostwo.Kallentoft?Persson?

Gość pekodo

Patrzcie tutaj - virtualo.pl/camilla-lackberg-a3724/

Ona jest znakomita. W zasadzie prawie każda pozycja ma duże szanse na bestselleta, a większość nimi jest. Złota klatka? Coś pięknego, ale to samo z tymi tytułami, które tego bestselleta nie mają. Po prostu ona nie od razu była taka popularna, a jednak jej twórczość była moim zdaniem zawsze godna uwagi.