rzesa88 0 Napisano Październik 24, 2012 Dziewczyny jest taka sprawa. 1,5 temu zaczęłam brać tabletki anty. Odstawiłam z powodów silnego bólu podbrzusza i bolesności piersi. Pojawił się krwawienie jak przy miesiączce. Czyli w sumie tydz po tyg było krwawienie. Od tamtej pory czyli od prawie 1,5mca strasznie bolą mnie piersi, powiększyły się o dwa rozmiary, brzuch codziennie boli jak na miesiączkę, a ... miesiączki nie ma. Spóźnia się od ponad tyg licząc już nawet od tego drugiego krwawienia. Robiłam sobie przedwczoraj wieczorem test ciążowy, wyszedł ujemny jednak i tak obawiam się... że jestem w ciąży. Jak myślicie czyj est to realne?? :( POMÓŻCIE, DORADŹCIE. Też jesteście kobietami. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elizka545 Napisano Październik 25, 2012 Wątpię, że to ciąża, tym bardziej że zrobiłaś test. Po odstawieniu tabletek tym bardziej źle dobranych, możesz mieć takie skutki uboczne. Ja miałam podobnie. Powiedziałam sobie, że już nie wezmę tego świństwa i zabezpieczam się teraz femcapem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzesa88 0 Napisano Październik 26, 2012 A co to jest femcap? Wczoraj wieczorem dostałam okresu, zaje... boli!!! :( Brałam tamte świństwo że niby hormony obniżą bolesność miesiączek. Nie wiem jest tragedia, kilka razy już wzywałam pogotowie.. To są nieludzkie bóle. Już nie wiem co mi na to pomoże chyba jestem skazana na te boleści.. :"( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach