Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna_nie

sympatia.pl - piszcie, jakie macie doświadczenia:)

Polecane posty

Gość Ja tam miałem konto
sympatyczna_nie sam nie wiem czemu odmówiłem, pierwsza z nich to było pierwsze spotkanie z osobą z internetu, i byłem po prostu w lekkim szoku nie przygotowany psychicznie na to, domyśliłem się dopiero o co jej chodzi jak jechałem do niej jak pisała smsy do mnie, druga sam nie wiem... chyba nie miałem ochoty na to więc na spotkaniu byłem zimny na ile się dało (zero przytulenia, komplementów itd.), widziałem tylko że się tym zirytowała... ZonQ dobry jesteś hahahaha

Gość SeSz
Sympatia to portal dobry dla kobiet i kiepski dla mężczyzn. To w końcu kobiety są masowo zasypywane mailami i mogą sobie grymasić i wybierać do woli. Faceci mają dużo gorzej ... nie dość, że muszą się namęczyć intelektualnie, żeby coś kreatywnego napisać (zwłaszcza że większość kobiet ma bardzo ubogie profile i trudno jest znaleźć punkt zaczepienia do inteligentnej rozmowy) to jeszcze przeważnie nie dostają żadnych odpowiedzi.

Gość ZonQ
Koleś, chwalisz się podbojami i seksem a nawet żadnego nicka nie pamiętasz. Sorry, ale twoja wiarygodność jest niewystarczająca.

Gość Ja tam miałem konto
ZonQ chyba logiczne że tu bym tych danych nikomu nie podał, nie musisz mi wierzyć, twój wybór nie mam po co kłamać jestem tu anonimowy i tak pozostanie :). Podboje daj spokój ja się załamałem że tak zostałem potraktowany i jeszcze te smsy z pretensjami :(, nie szukałem kogoś na chwile a na stałe, na szczęście już nie muszę :).

Gość ZonQ
nick to jeszcze nie dane

Gość Ja tam miałem konto
nie wiem jak głupi bym musiał być żeby tu dawać nicki kobiet z którymi spałem, jak szukasz sexu to do agencji taniej wyjdzie i mniej nerwów...

Gość njghf
Zakładam sobie konto na S raz na rok, na okres czasu jeden miesiac, taki wykupuje abonament. Zazwyczaj mam bardzo duzo wiadomości, przeróznych, bo niestety propozycje seksu tez ale takie po prostu ignoruje. Odpowiadam tylko osobom , które maja w profilu zdjęcie. Jak ktos napisze kulturalna, sensowna wiadomosć to odpisuję i zazwyczaj zaczynamy "rozmawiac ze sobą" pisząc. I oczywiście wysyłamy sobie zdjęcia. Jeżeli tego oboje chcemy , to umawiamy sie na spotkanie, na kawkę. Zawsze to facet przyjeżdża tam gdzie ja chce, taki mam warunek. Wybieram fajna knajpkę, gdzie czuję sie bezpieczna. Jeszcze mi sie nie zdarzyło zebym trafiła na jakiegos debila czy zboczeńca.Własciwie nigdy nie konczy sie na jednym spotkaniu, czasem taka znajomosc trwa pół roku. Teraz tez spotykam się z kimś z sympatii :)

Gość facet niezbyt przystojny
hslfafa Raz znalazłem w sieci zdjęcia jakiegoś przystojnego ruchacza, wrzuciłem na sympatię i kupiłem za 2 złote + vat abonament na kilka dni. szmaty same się do mnie pchały drzwiami i oknami, chcąc udostępnić mi swoją c*pkę. Cała prawda! No właśnie nieatrakcyjny facet może szukać kobiety w nieskończoność bo nieatrakcyjna kobieta zawsze kogoś znajdzie!

Gość barbie-paszkwil
wcale nie jest kobietom latwiej,chyba tylko takim ktore mega super sa fotogeniczne,lub maja kogos kto ma profesjonalny sprzet,posluguje sie photoshopem... ja na zdjeciach wygladam dislownie fatalnie,znajomi sa zszokowani,bo wielu nie wierzylo,zanim nie zobaczyli,teraz to juz w towarzystwie wiadome,ze ja robie fotki,i nikt mnie sila juz nie pcha do pozowania,ale do czego zmierzam,ze gdy mialam profil na portalu randkowym,to pisali do mnie tylko faceci tacy jakich nie chce juz nikt,raz poszlam na spotkanie bo czlowiek brzydki,za to mily...i on wpadl w zachwyt,natomiast wygladalismy razem tak smiesznie ze niejeden kto nas mijal pewnie myslal ze owy brzydal w przyplywie fantazji zamowil mnie w lux agencji

Gość onaszczera
ja rowniez mam konto na sympatii, moim zdaniem mozna tam poznac ciekawych wartosciowych ludzi, teraz jestem w zwiazku z chlopakiem z sympatii, te piekne chwile ktore przezylismy razem(mam na mysli nasze podroze, rozmowy, zarty ) pozostana zawsze w mojej pamieci,idealne momenty zycia:) niestety nie uklada sie nam teraz tak fajnie jak dawniej, nie moge na dluzsza mete zniesc jego skapstwa i materialistycznego podejscia do zycia, ale znam szczesliwe pary ktore poznaly sie wlasnie przez symp-jest to mozliwe i tez zamierzam dalej probowac

Gość artek8
Ciekawe jaka część tych wiadomości to zwykła reklama robiona przez pracowników samej Sympatii... Jestem facetem i mam tam konto od ponad 4 miesięcy i szczerze to strasznie się zepsuł ten serwis. Kobiety faktycznie przebierają sobie jak w butach czy torebkach. Podobno jestem przystojny, piszę całkiem normalne wiadomości - bez żadnego chamstwa czy propozycji seksu, a odpowiedzi albo nie ma albo są ale na bardzo niskim poziomie. Naprawdę można poczuć się wyjątkowo inteligentną osobą przy tych kobietach, które potrafią napisać ledwo 2-3 słowa i ucinają rozmowy milczeniem... Najgorsze jest to, że same potrafią zaczepiać - widząc zdjęcie i opis, a potem rozmowa jest jak z d... w nocy. Uciekam z tego portalu w jakieś inne miejsce, bo frustracja to jedyne krótkie określenie wrażeń stamtąd.