Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demonica27

muzyka do seksu

Polecane posty

Gość Diabełek 31 men
Muzka do sexu jak najbardziej! Jeszcze jak ruchy pokrywają sie z rytmem muzyki to jest fantastycznie:-)

Gość Nocny_Spektator
Tak w ogóle to nie lubię podkładu ,,pod'', co najwyżej R&R ,,przed''. ;) Ale jeśli już coś ma być to niech to będzie electro - jakoś tak współgra z szarpaniem za włosy, klapsami i ładowaniem w d***. ;)

Gość Nocny_Spektator
Moja kobieta np. masturbuje się np. przy AC/DC, a ja wątpię czy słysząc Bona Scotta byłbym w ogóle w stanie się s******. ;)

Gość Diabełek 31 men
Zielono niebieska To daj pare linków na maila z fajną muzką do sexu skoro jestes taka uradowana:-)

Gość Artemida25- bdsm
Jek faceta

Gość Nocny_Spektator
,,Rozmarzylam sie'' Wiem, wiem... ;)

Gość Diabełek 31 men
To prawda że kobiety urzywają słuchawki od prysznica do masturbacji???

Gość Nocny_Spektator
,,Jeszcze jak ruchy pokrywają sie z rytmem muzyki to jest fantastycznie'' Pytanie czyje ruchy. ;)

Diabelek pewnie, ze tak. Ja mam koncowke, ktora moge regulowac cisnienie wody. Ale i tak najlepszy efekt przynosi calkowite jej odkrecenie. Wystarczy wtedy dobrze wycelowac i po mnie ;)

Gość ojojojo
zalezy jakie jest cinienie wodu na moim 22 pietrze o 21 woda leci jak krew z nosa:(

Gość Diabełek 31 men
To już obotętnie czy ruchy moje czy jej ale lubie jak moje ruchy są w rytmie muzki

Gość Nocny_Spektator
,,A wiesz, ze takie slabe cisnienie tez przynosi efekt? Tylko trzeba sie bardziej skupic....i duzo wyzej uniesc koncowke prysznica...'' To smutne co piszesz, tzn. nie potrzebujesz polskiego hydraulika. ;)

Gość Diabełek 31 men
Ojojoj To zapraszam do mnie na 1sze piętro, u mnie jest duże ciśnienie. Będziecie mogły we dwie na raz z moją panią to zrobić bo są dwie słuchawki:-D

Gość ojojojo
raczej nie skorzystam😴

Gość Diabełek 31 men
Ciekawe która szybciej dojdzie i bedzie głośniejsza przy tym????;-)

Gość Nocny_Spektator
,,To już obotętnie czy ruchy moje czy jej ale lubie jak moje ruchy są w rytmie muzki'' Ech, nie mówię przecież w ogóle o jej ruchach. ;)

Gość ojojojo
taaa tylko , że nasz polski hydraulik nie wygląda jak ten z hamerykanskich plakatów:( naszego czuć z daleka:( najpierw wchodzi zapach a później on i ma w kąciku ust papierosa do polowy wypalonego ze zwisającym żarem(a ja zawsze sie zastanawiam kiedy mu ten popiół spadnie)

Zielona, za Massiva już Cie lubię :-) Dla mnie do seksu nadaje się cała płyta Mezzanine i Protection. Dodatkowo zdecydowanie Closer NIN, Head like a hole NIN, La Tour - Blue, Justify my love - Madonna i pewnie parę innych.

Gość Nocny_Spektator
Chętnie bym gdzieś dorobił na boku, ale to już musisz ustalać z moją żoną, bo firmę ,,Kafeteria'' trzyma Ona, ja jestem tylko widzem. ;)

Gość Diabełek 31 men
Jej ruchy są uzaleznione od tego kto jest u góry;-) I od tego gdzie to robimy, czy w sypialni,salonie, albo na jakiejs imrezie u znajomych...

Hehe dobra ta instrukcja :D Ale kiedys byla tu lepsza...laska opisywala jak robi sobie dobrze oparciem od fotela :D Ukladala na nim miska a potem siadala okrakiem i jezdzila tzipa do przodu i do tylu :D Muszs tego sprobowac bo cos czuje, ze sexu dlugo miec nie bede :classic_cool:

Gość ojojojo
pocieranie wargami o cokolwiek jest mega podniecajace, poduszka, koldra, maskotki;)(tego nie probowalam;))