Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demonica27

muzyka do seksu

Polecane posty

Zielona, Trent tworzy jeden z najlepszych klimatów, a Closer mu wyszedł odjazdowo. Zresztą kawałek ten dali jako intro do filmu "Seven" :-)

Gość Nocny_Spektator
Nigdy nie przekonam się do NIN za to kocham Ministry. Poza tym Reznor ma ponoć małego. ;)

Gość zielona puszczalska
jak mozna takie propozycje mając meza?

Gość ojojojo
silnik we fiaciku jest z tyłu:):):)

Gość Diabełek 31 men
Ojojoj Widze ze sie znasz na motoryzacji;-) Ok a co jest najwazniejsze przy sexie od tyłu???

Gość ojojojo
ja polecam justina bibera i dode elektorde:D

Gość to jest taka forma?
zaglądnę? myślałam ze tylko "zajrzę":(:(;(

Gość skwaszony
btw, ja lkubie muzyke z parkietu i macanki przy niej :D

Ale ja nie wysmiewam sie z meza :( Poprostu pisze, ze mamy zupelnie inne temperamenty, preferujemy tez zupelnie inny rodzaj sexu ;) I tak sie juz moj maz podciagnal przy mnie, ale sa rzeczy, na ktore nigdy sie nie zgodzi. Co do rozkladania nog na forum to robie to tak powaznie jak cala reszta tutaj i wyobraz sobie, ze w zyciu nie stuknelabym sie z kims obcym :D:P I absolutnie nigdy nie napisalam, ze jestem perwersyjna, fakt, ze moje granice sa dosyc mocno naciagniete, ale nie uwazam tego jeszcze za perwers. A to czy moj maz jest dobry dla mnie czy nie to juz temat nie na forum. Skonczylam, dziekuje i juz na ten temat sie nie bede wypowiadac :)

Gość Żużlowieec
Obituary - Slowly We Rot S.O.D - Diamonds and thrust Sepultura - Inner self Agnostic Front - Cause of alarm SOdom - Agent orange

Gość skwaszony
spokojnie, przeciez nie zamierzam cie przepytywac z twojego malzenstwa ;p ja sie tylko (publicznie) dziwie twojej postawie. wspomnialem, ze twoja pisanina wyglada jak zachwalanie i sie akurat nie pomylilem: "I tak sie juz moj maz podciagnal przy mnie, ale sa rzeczy, na ktore nigdy sie nie zgodzi". nie musisz tez pisac wprost, ze jestes perwersyjna, ale to oczym piszesz i w jaki sposob wlasnie o tym swiadczy, ale ok, NIE napisalas wprost wiec sie NIE liczy ;) typowe. chociaz pewnie jakby ktos sie uparl to by znalazl takie zdanie spod twojej reki ;D baby to po prostu oszustki, ty ukrywasz przed mezem w jaki sposib i z kim spedzasz "wolny czas", przy okazji opisujac jego "zalety" i wady", ale moze tego wlasnie by chcial, w koncu znasz go jak nikt;) ; inna da dupy; jeszcze inna obgaduje swojego faceta z kolezaneczkami i ze spotkania wraca jak skowronek: "kochanie, pysznie sie bawilam!" itede itepe :D ja bym optowal za tym, zebys zaproponowala mezowi seans na kafeterii, moze jak sie oswoi i przyzwyczai do tekstow typu: "dalabym ci sie wymacac przy tej piosence" bedzie to wasza wspolna forma spedzania czasu? :D pozdro!

Gość skwaszony zgadzam sie calkowic
zielona to typowa bab ktora niby kocha nad zycie meza a "daje sie wymacać" oczywiscie interpretacja dowolna-jak komu pasuje;) nie mniej jednak uwazam, że to jej przechwalanie sie to czysty przyklad "tak bym chciala, wiec napisze, że tak mam i taka jestem" jesli cos sobie dlugo powtarzamy to w koncu zaczynamy w to wierzyć;)🖐️

Gość skwaszony
zauwazylem, ze usunieto moj pierwszy post? niebieska, dlaczego? nauczony doswiadczeniem wszystko kopiuje i bede do smierci wklejac, az dotrze do czyjejs glowy, ze cenzurowanie takiego forum jest jak sądzenie chlopaka za zarty o obecnym prezydencie :) nie mysl zielona, ze chce cie nekac, bo o ciebie chodzi najmniej, to walka o wolnosc slowa! :D akurat padlo na ciebie, trzeba bylo nie prosic o usuniecie nikomu nie zagrazajacego posta :D przypomne zatem, ze zwrocilem niebieskiej uwage na temat jej zachowania, bo nie wiadomo czy sie chwali, ze jest niezla partia, bo rzadko zdarzaja sie tak perwersyjne/otwarte na seks kobiety jak ona zapraszajac miedzy swoje nogi, czy zali sie nam na meza-sztywaniaka lozkowego, nudziarza bez polotu, jednoczesnie pokazujac swa wspanialomylnosc, ze pomimo niezgodnosci w tej kwestii jest z nim. szkoda tylko, ze robi to za jego plecami i biedak nie wie, jakie rzeczy z jego zycia tu wyplywaja (nie szkodzi, ze anonimowo ;p):D wszystkich serdecznie przepraszam za ten spam, cos sie u mnie spieprzylo

Gość pewnie bym zdradzila
z cyganem

Gość to fakt nic madrego
i nawet porządnie nie potrafi odbic pileczki:( zenada

Gość skwaszony
on_bez_zasad: dobre :D

Gość zielono niebiesko jakas
spadaj juz stad, napisalas ze juz nie wejdziesz na ten temat wiec badz konsekwentna idz podzialac z wibratorem analnie:D dobry anus nie jest zly🖐️

Gość w sklepie
Lovage. Book of month.

Gość ty nie masz czasu?
spadaj juz stad, napisalas ze juz nie wejdziesz na ten temat wiec badz konsekwentna idz podzialac z wibratorem analnie:D dobry anus nie jest zly🖐️

Gość skwaszony
wiem, ze to poza tematem, ale zglosilem do usuniecia posty, ktorymi zaspamowalem watek i co? i NIC :D moj post natomiast zniknal z predkoscia swiatla :D podpasowałbym do tego jakas piosenke, ale nic nie przychodzi mi do glowy ;p moze trent reznor jakos by zaradzil? :D

Gość ludzki przedmiot
Najlepiej bez muzyki przy sexie.:(

Gość do skwaszony
stary. dobrze to ująłeś. cenzurowanie takiego forum jakim jest kafeteria to śmiech na sali. ale powiem Ci lepszą rzecz i mam nadzieje że przeczytasz zanim to usuną. z dobrych źródeł słyszałem, że ponoć około 60-70% nicków, wpisów itp to robią pracownicy kafeterii, te wszystkie nicki z rozwiniętymi osobowościami to tylko projekty ludków odpowiedzialnych za utrzymanie tego forum. to da się zauważyć jak czasem b.szybko giną wpisy lub tematy zarzucające komuś coś, a czasem inne wiszą i wiszą. a czemu taka farsa? proste - marketing. ilość wpisów = ilość wyświetleń = kasa za reklamy. nie powiem, wkręciłem się w to forum, ale odpokąd dowiedziałem się co wiem to totalnie odechciało mi się tu pisać...

Gość skwaszony
do skwaszony: wlasciwie to nie odkrywamy tu zadnych sensacji, tylko piszemy OCZYWISTE OCZYWISTOSCI :) zaplecze kafeterii na bank trzyma piecze nad prawidlowym rozwojem strony, ale pojedyncze znikajace, bo niewygodne/niemile/nieprzyjemne dla kogos posty usuwane w tempie porownywalnym do 100 m w 9,5 sek musi oznaczac blizsze powiazania forumowiczow z moderatorami :)