Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demonica27

muzyka do seksu

Polecane posty

Gość do skwaszony
no powiązania forumowiczów z moderatorami są nad wyraz widoczne i w poprzednim poście zmierzałem do tego że niektórzy forumowicze są po prostu moderatorami. wszystko byłoby si, spoko i na luzie, gdyby nie kasowali niewygodnych postów. ale niestety jest tak jak jest. dodatkowo kasują wg własnego widzi mi się. np. regulamin zabrania rasistowskich treści, a temat o seksie z murzynami, gdzie jest mnóstwo takich wpisów wisi, a jak raz dziewczyna założyła temat o tym jak swojego faceta robi na boku bo jej nie zaspokaja, to po kilku wpisach temat usunęli. to forum się niestety strasznie stoczyło, nie jest tu tak jak choćby 3 lata temu. podejrzewam że z powodu iż dawni moderatorzy mogli po prostu pozmieniać prace, a w ich miejsce pozatrudniano pacanów na śmieciowych umowach, gdzie liczą im na akord od usunięcia postu :-D

Gość skwaszony
ale zostawmy to, bo psujemy watek ;) tu jest o muzyce do seksu, nie mozna mowic prawdy :D

Gość ludzki przedmiot
No jak taka Alicja w krainie czarow między innymi współpracuje, to czego się spodziewać?:(

Gość skwaszony
zielona: nie wiem w jakim celu mnie o tym informujesz? po to, zeby pokazac ile juz zycia zmarnowalas na te glupoty zamiast uprawiac sport, czytac, pisac wiersze, uczyc sie na wizazystke? :D chyba ze TU jest prawdziwe zycie, a TAM wirtualne, to przepraszam

Gość skwaszony
no chyba ze posadzasz mnie o podszywanie sie pod kogos w innym watku (tak, tym o tobie;)) i dlatego TUTAJ mi to wyjasniasz - tylko to jest sensowne. ale musze zaprzeczyc - dzis jeszcze pod nikogo sie nie podszylem :D zreszta, tak bardzo zeszlas na dalszy plan przez powazniejsza konwersacje, ze zdazylem zapomniec o tobie i twoich dziwactwach;)

A powiedz mi, czy znaczy to, że to Ty chcesz być zwierzęciem, czy chcesz rżnąć jakieś zwierze? A jeśli tak, to jakie?

Zielona, ja osobiście mam sentyment do wilków. Piękne i inteligentne stworzenie, do tego dobry łowca :-)