Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demonica27

muzyka do seksu

Polecane posty

Absolutnie nie napisalam, ze nie lubie, poprostu sa malo wrazliwe wiec trzeba zajac sie nimi odrobine mocniej ;) Mizianie i glaskanie tylka, czy innych czesci ciala, tez nie bardzo mnie interesuje. To dlatego tak wazne sa dla mnie sprawne, meskie lapki ;)

Gość jkiwoksjdwhec
andro i vera pracuja razem i malo im w pracy to nawet w weekendy sie gzdzia

oczywiście, że nam mało. Dymamy się codziennie w pracy :-) Vera, jak Ci nie zalezy na danych to możesz brutalnie :-) BTW, ja zawsze /home trzymałem na osobnej partycji, to nie było problemów z danymi.

Aha, slang, gwara, żargon. Przepraszam, ja tylko znam język polski. Szczycę się swoimi korzeniami. Nie umiem dodać partycji. Na /home mam wszystkie, zajeebiście ważne dane, efekt mojej półrocznej pracy. Tęsknię za Ubusiem, miał lepszy interfejs jak dla mnie. PS. Dymamy się również przed pracą i po pracy.

To skopiuj sobie na dysk zewnętrzny. A jak będziesz instalować ubuntu, to nie rób partycji z automatu tylko daj systemową z 10-15G a reszta na /home. Wtedy przy reinstalacji nie ruszasz homa tylko potem go montujesz, żeby startował katalog razem z systemem.