ulka2011 0 Napisano Październik 24, 2012 mam cel, nieduzy, bo nieduzy... ale nie umiem sie do niego zmotywowac :) zapisalam sie za rowerek podcisnieniowy, co drugi dzien bede chodzic... dzis na sniadanie chrupkie pieczywo i jablko waga na start 56,7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lop0989 Napisano Październik 24, 2012 a jaki masz wzrost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margooo.y Napisano Październik 24, 2012 tez mam 5kg zaczne od jutra jesli mozna dolaczyc bo dzis zjadłam chyba za duzo,, skrzydelko opiekane w bulce tartej i obwarzanek ( precel z makiem ) duzo ? czy lepiej od jutra juz zaczac a dzisiaj mniej juz jesc byl :P) aha i jogurt mały jogobella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katherrina Napisano Październik 24, 2012 aaaaaa dziewczyny dołączam się tez odchudzam się liczę na jakies 3-4 kg min. Waze 49 kg przy wzroscie 159. Dąże do ok 45-46. max 300 kcal dziennie + RUCH ! Trzymajcie kciuki ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margooo.y Napisano Październik 24, 2012 o to fajnie, ja tak z 600 kcal chyba ,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Neleea Napisano Październik 24, 2012 Powodzenia! Ja już drugi tydzień ćwiczę i jestem na diecie, nie jakiejś konkretniej, poprostu jem regularnie i zdrowo. Udało mi się przestać podjadać przede w szczególności wieczorem - mój sukces, zastosowałam się do kilku prostych rad: http://otylosc.uleczalna.pl/artykul/jak-skutecznie-pokonac-wieczorne-podjadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulka2011 0 Napisano Październik 25, 2012 no a mi 2 kg spadlo, od wczoraj, chociaz na razie to pewnie tylko woda, dzis rano waga wskazala 55, chociaz wczoraj malo zjadlam, ale glodna sie nie czulam, ale sie zmotywowalam tym spadkiem wagi :) nawet jezeli to tylko woda :) dzis znow wskakuje na vacum, zeby ujedrnic cialo, spalic kalorie i moc bez wyrzutu spojrzec w lustro :) ciekawe ile jutro mniej bedzie na wadze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość assqaaz Napisano Październik 26, 2012 ulka 2 kg po 1 dniu? tez tak chce :) jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jgx Napisano Październik 27, 2012 Na.stepny topik zanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach