Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka2011

zaczynam od dzis - 5 kg!!!

Polecane posty

mam cel, nieduzy, bo nieduzy... ale nie umiem sie do niego zmotywowac :) zapisalam sie za rowerek podcisnieniowy, co drugi dzien bede chodzic... dzis na sniadanie chrupkie pieczywo i jablko waga na start 56,7

Gość lop0989
a jaki masz wzrost

Gość margooo.y
tez mam 5kg zaczne od jutra jesli mozna dolaczyc bo dzis zjadłam chyba za duzo,, skrzydelko opiekane w bulce tartej i obwarzanek ( precel z makiem ) duzo ? czy lepiej od jutra juz zaczac a dzisiaj mniej juz jesc byl :P) aha i jogurt mały jogobella

Gość katherrina
aaaaaa dziewczyny dołączam się tez odchudzam się liczę na jakies 3-4 kg min. Waze 49 kg przy wzroscie 159. Dąże do ok 45-46. max 300 kcal dziennie + RUCH ! Trzymajcie kciuki ;p

Gość margooo.y
o to fajnie, ja tak z 600 kcal chyba ,,,

no a mi 2 kg spadlo, od wczoraj, chociaz na razie to pewnie tylko woda, dzis rano waga wskazala 55, chociaz wczoraj malo zjadlam, ale glodna sie nie czulam, ale sie zmotywowalam tym spadkiem wagi :) nawet jezeli to tylko woda :) dzis znow wskakuje na vacum, zeby ujedrnic cialo, spalic kalorie i moc bez wyrzutu spojrzec w lustro :) ciekawe ile jutro mniej bedzie na wadze :)

Gość assqaaz
ulka 2 kg po 1 dniu? tez tak chce :) jak?