Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TerazSex2012

Labioplastyka- co to jest!?

Polecane posty

Gość TerazSex2012

Na jakie zabiegi decydują się najczęściej? Jednym z nich jest labioplastyka, która polega na zmianie kształtu warg sromowych, najczęściej na mniejsze. Na ten zabieg decydują się kobiety po porodach albo te, które z takim „defektem i twierdzą, że utrudnia im on życie, bo zbyt duże wargi sromowe podwijają się podczas stosunku, bolą podczas jazdy na rowerze, czy jazdy konnej. http://terazintymnosc.blogspot.com/2012/10/labioplastyka-co-to-jest.html

Gość Uroczy Szymuś
To zwykłe krojenie nożem cipy i później zszywanie tego co zostało.

Gość gość
Ja na zabieg labioplastyki zdecydowałam w klinice Magnuccy. Na początku były konsultacje i omówienie wszystkich szczegółów a następnie zabieg. Są to prawdziwi profesjonaliści i jestem bardzo zadowolona z efektów oraz indywidualnego podejścia kliniki.

Gość aga
Dnia 24.07.2018 o 13:20, Gość gość napisał:

Ja na zabieg labioplastyki zdecydowałam w klinice Magnuccy. Na początku były konsultacje i omówienie wszystkich szczegółów a następnie zabieg. Są to prawdziwi profesjonaliści i jestem bardzo zadowolona z efektów oraz indywidualnego podejścia kliniki.

Darujcie sobie wstawianie komentarzy, w tej klinice nie ma wykwalifikowanych osób do przeprowadzania takich zabiegów. Klinika która zajmuje sie wszystkim i niczym a lekarze w niej pracujący dorabiają po całej Polsce po innych pseudo klinikach bo nic nie wartają. 

Na zabieg labioplastyki radziłabym się udać do wykwalifikowanych specjalistów ginekologów - chirurgów.

I prosze nie sugerować się opiniami tych lekarzy na znanylekarz.pl czy google.pl - połowa pisana przez menadżerkę kliniki - Panią Pożarkowską, co wiecej łatwo to poznać po charakterze pisma - spacje przed znakami interpunkcyjnymi.