Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawziętaa20

Gotowe na zmianę..?

Polecane posty

Gość Zawziętaa20

Witajcie :) Zaczyna się jesień, robi się zimno, szybciej ciemno.. a wiadomo że to sprzyja wieczornemu podjadaniu, głównie słodyczy przed telewizorem. Jak by nie było to do sezonu wiosennego, gdzie już zaczynamy się ''rozbierać'' zostały jakieś 6 miesięcy, a to nie tak dużo, nie chciałabym się rozleniwić a potem na szybko się odchudzać, żeby się tego pozbyć.. Nie mam na myśli teraz jakiś głodówek czy typowych diet, tylko coś w rodzaju zdrowego odżywiania, i do tego systematyczne ćwiczenia kilka razy w tygodniu żeby do lata wyrobić sobie mięśnie spalić trochę tłuszczu, ujędrnić ciałko i pozbyć się cellulitu :) Myślałam na początek o bieganiu 3 razy w tygodniu, czasem jakiś basen, i gimnastyka w domu, potem może łyżwy :) Jest ktoś chętny żeby się przyłączyć ? Byłoby mi bardzo miło :) Zapraszam :)

Gość Zainteresowana159
ja chętnie do Ciebie dołączę :)

Gość AlicjaZkrainyKoszmarów
Ja chcę zmienić. Tylko ja akurat widzę tę jesień z trochę innej strony:-) po pierwsze, mniej imprez, grilii, po drugie chłodniej więc chętniej wyjdę na dłuższy spacer niż w letnie upały(nie cierpię ich). Chętnie się do Was dołącze w zrzucaniu zbędnych kg, może właśnie teraz będzie łatwiej:-)

Gość blade wieczny zbawca
Ja też się przyłączam, razem będzie raźniej :) Na diecie jestem od dzisiaj : planuję uskutecznić dietę 5 dniową, na której można zrzucić min 5kg. Wprawdzie urozmaicę ją chudą wędliną i warzywami, ale będę przy tym ćwiczyć i pić dużo czerwonej herbaty, która pomaga mi chudnąć. A Wy jaki plan macie na odchudzanie? :) Powodzenia dziewczyny, będę tu pisać :D

Gość AlicjaZkrainyKoszmarów
Ja przede wszystkim lekkie kolacje bo to mój największy problem no i więcej ruchu dla kondycji i by szybciej kg zleciały.

Ja nie planuję jakiejś rygorystycznej diety, bo ważę mało, więc nie mam zamiaru się głodzić, czy katować. Moim problemem są słodycze bo jem ich naprawdę bardzo dużo i to codziennie ;/ zależy mi głównie na zdrowszym trybie życiu, i zdrowym odżywianiu, czyli warzywa, woda, owoce, jakieś sałatki itp do tego sport :) dzisiaj byłam chwilę pobiegać i miałam małą gimnastykę w domu :) jakoś sprawia mi to ostatnio przyjemność :)

aaa.. no i witajcie :) mam nadzieję że za 3 dni nie zrezygnujecie;p a tak w ogóle to ile macie lat? wzrost waga ? itp ? może byśmy się jutro wszystkie zmierzyły w obwodach, i zważyły żeby mieć jakieś porównanie :) co wy na to ?

Hej 🖐️ To i ja się dołączę :-) Zawzięta=> też nie ważę dużo, ale źle się czuję ze swoją wagą, chcę wyglądać jak kilka lat temu, a żeby to osiągnąć, muszę schudnąć 6 kg. Niby niedużo, ale nie potrafię tego zrzucić. Moim problemem jest to, że zajadam stres. Pochłaniam wtedy mnóstwo żarcia 😭 A że jestem nerwusem i wrażliwcem- jem co chwilę :-( Mam nadzieje, że z Wami mi się uda.

🖐️ Właśnie zlikwidowałam moja stopkę, bo dane są nieaktualne. Ważę 65kg, a do świąt chcę schudnąć 3 kg. Niby niedużo, ale chcę to utrzymać. Mój cel to 58kg. Nie mam zamiaru przechodzić drakońskich diet, bo i nie mam na to silnej woli. Dziś zjadłam 3 małe kromki razowca z plastrami twarogu. Uwierzcie mi, jak na mnie to mało! :-P Pozdrawiam! 🌻

a ja się zastanawiam czy nie ułożyć sobie jakiejś diety jednak ? Bo osttanio dość dużo zaczęłam jesc i wydaje mi się że przytyłąm.. ;/ troche boje sie zwarzyc, no i dzisiaj mam okres dostać to zawsze ważę trochę więcej.. a u was jak ?