Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jassminnas

Dziewczyny błagam, doradźcie coś..Bardzo Was proszę.

Polecane posty

Gość jassminnas

Staramy się z mężem o dziecko. Kochaliśmy się w moje dni płodne, @ nie przyszła - mam 30 dniowe cykle, dzisiaj jest 35 dzień i okresu jak nie było tak nie ma. Zrobiłam dzisiaj test, pełna nadziei, że być może to ciąża ale wyszedł negatywny.. Myślicie, że jest sens robić jutro betę z krwi? Dodam, że gdyby to była ciąża, byłyby to jakieś 2 tygodnie od zagnieżdżenia. Proszę, doradźcie cokolwiek..

Gość TOPKA
zrób bete hcg i to rozwieje watpliwosci :)

Gość jassminnas
no właśnie jutro rano się wybiorę do laboratorium, chyba umrę z niepewności do tej pory.. Zastanawiam się czy to możliwe że test może nie wykryć ciąży tak wcześnie? O ile w ogóle jestem w ciąży :(

Gość TOPKA
moze byc za wczesnie a moze ci nie pekl pecherzyk i nie ma ciazy...albo co nie daj boze pozamaciczna wiec idz zrob badanie, powodzenia:)

Gość jassminnas
właśnie dzwoniłam, wyniki byłbyby w poniedziałek rano. Chyba zwariuję do tego czasu!! Dzięki Topka :)

Gość a kto wie, moze jestes
w ciaży? zrób betę, mi w podobnej sytuacji test pozytywny wyszedł dopiero 16 dni po tym jak nie przyszła @, a betka wszystko pieknie pokazala. Powodzenia ;)

Gość tak sie wypowiadacie
to zrob ponownie test dzis jutro jesli nie wyjdzie to raczej nie ciaza a przyczyn tego ze nie ma @ moze byc wiele