Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fovgfdjnvgpowdk

DO ŚRODKA?!

Polecane posty

Gość fovgfdjnvgpowdk

Witajcie. Od dwóch miesięcy przyjmuję tabletki antykoncepcyjne. Pilnuję godzin, nie zdarza mi się zapominać, nie wymiotuję, nie mam biegunki, wszystko jest tak jak trzeba (oczywiście pierwszą tabletkę wzięłam w pierwszy dzień miesiączki). Bardzo kocham mojego faceta i chciałabym aby mógł kończyć we mnie jednak...PANICZNIE BOJĘ SIĘ CIĄŻY. Chciałabym żebyście mi powiedzieli jakie jest wasze zdanie na ten temat. Czy lepiej sobie darować takie atrakcje? Wiem, że nigdy nie ma 100% pewności, ale potrzebuję w końcu opinii kogoś kto mnie postawi do pionu.

Gość fovgfdjnvgpowdk
No tak, ja wiem, że są kobiety, które przyjmują latami tabletki i kochają się bez oporów, ale chodzi mi również o to, że biorę je dopiero dwa miesiące i boję się, że mogę jeszcze nie być zabezpieczona do końca : (

Gość ranamana
Kochana po to są wlaśnie tabletki by mogły chronić przed niechcianą ciążą, oczywiście jeśli są brane zgodnie z zaleceniami.Także możecie spokojnie cieszyć się sobą;)

po 2 tygodniach od brania mozna przestac urzywac gumki :) jesli sie boisz to zabezpieczaj sie - bo jaki to sens kochac sie jesli jestes taka zestresowana :/ moze z czasem ten strach przejdzie i bedziecie mogli przestac sie zabezpieczac gumka :)

i tak jak napisala ranamana one wlasnie po to sa zeby nie trzeba bylo urzywac gumki :) niektorzy sa uczuleni na nie i biora tabletki :)

Gość sjfbge;rwgns\lkb
Czyli może kończyć w środku bez obaw?

Gość Perw mobilna
Od pierwszej tabletki byłaś zabezpieczona, a nie po dwóch tygodniach jak napisała ta tępa analfabetka. 😴