Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkm

nie wiem jak wyglądam

Polecane posty

Gość kkkm

w lustrze wyglądam ładnie, mam ładnie ułożone włosy ładny kolor skóry a na zdj ?! krzywy, pomarańczowy ryj, włosów mniej i jakieś takie potargane.. wolałaby wyglądać tak jak w lustrze.. ale przeciez zdj nie kłamią. Inni wyglądają tak samo na zdj i w realu.

Gość słotka Żizel
przegladasz sie tylko przy sztucznym swietle, brak ci tez zapewne samokrytycyzmu

Gość kkkm
przygładam sie w dziennym. i wlasnie jestem bardzo samokrytyczna, ubieram sie starannie patrze w lusto - ok moze nie jestem taka brzydka, ale jak patrze na zdj,,, to mi sie zyc odechciewa. i nie wiem czy wyglądam w miare "normalnie" czy tak jak na tych zdj

Gość heh ma to samo nawet
jak robie zdjecie w tym samym swietle, przed lustrem, z kazdej strony wychodzi mi krzywy ryj, zmeczone opadniete oczy, chudy pysk. porazka :O

Gość kutwa nsnnndnddddd
ja wrecz odwrotnie na zdjeciach wygladam zajebiscie a w lustrze masakryczna masakra

Gość nawet fajna ,tylko uwazaj
nie przejmujcie sie w kazdym swietle wygladamy inaczej a np aparat dodakowo czesto przeklamuje kolory i np jesli uzywacie podkladu z filtrem słonecznym to on odbija swiatlo i np podczas robienia zdjec wychodzi bladolica cera itd.. fizyka

Gość heh ma to samo nawet
a mi nie chodzi o kolory cery itp tylko o to, ze w lustrze widze normalna, dosc ladna (na ile obiektywizmu moge sie zdobyc by to stwierdzic) twarz, nie pucowlowata, ale pelniejsza, normalne duze oczy a na zdjeciu zapadle policzki, twarz jak u konia, zapadle oczy nawiedzonej biedoty i krzywy nos, prawdziwa tragedia :O

Gość kkkm
ale mowie wam ! moi znajomi roznie wychodzą ale ja to normalnie depresji dostaje jak siebie zobacze.. ( duzo cwicze dbam o sylweke, waga ok, ale na zdj jestem taka chuda jakbym miała anoreksje) morda jakas taka krzywa, obwisła, i tylko sie modle zeby to nie byla prawda!

jestes poprostu nie fotogeniczna, ja tez nie lubie siebie na zdjeciach, ale to lepiej wygladac na zywo niz na zdjeciu.

Gość kkkm
ale skąd ja mam wiedzieć czy ja jestem nie fotogeniczna czy ja tak wyglądam ? No bo to nie jest realne zeby az taka roznica była!

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
też tak mam. By zobaczyc, jak naprawde wygladasz musisz meic 2 lustra i skierowac je na siebie tak i je ustawic, ze dostrzec obraz przeciwny do lustrzanego odbicia, czyli nasz wlasny 🖐️

Gość zrób se zdjęcie u
fotografa takie studyjne i pieknie wyjdziesz oni juz maja sposoby

Gość kkkm
a moze ktos juz sprawdzil ? jaki efekt

Gość kkkm
mi nie o to chodzi ze chciałabym dobrze wyjsc na zdj, po porstu dziwnie sie czuje bo nie wiem jak wygladam. czy w miare normalnie, przyzwoicie, czy ja naprawde mam taki krzywy ryj i czy musze sie juz z tym zacząć oswajać. Zyc z końskim ryjem :D