Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaaaaca

Chcę kupić drogi samochód zeby sąsiedzi i rodzina mi zazdrościli :))

Polecane posty

Gość chcaaaaca

Kupuje Audi A8 D4, to najnowsze :) za pieniadze ktore zarobilam w te i poprzednie wakacje, moi rodzice tez sie dokładają , zadnych kredytow i innych dupereli :) uzywane z 2010 roku ale oryginalnie sprzedawane jako rocznik 2011. W weekend bede juz jezdzila nowym autkiem , na poczatek pokazemy sie 1 listopada na wsi na cmentarzu :D potem Katowice, Bytom i Opole. Zesrają sie z zazdrosci, oczywiscie nowe ciuszki pasujące do bryczki tez mam :) Wiem wiem co myslicie , ze to zalosne i wiesniackie... ale nie oszukujmy sie,w czasach w ktorych rzadzi to co masz i jak wygladasz - musisz pokazac sie z jak najlepszej strony. Wcale nie mieszkam na wsi ale w duzym miescie ponad 500tys, moi sąsiedzi to typowe Polaczki, niby towarzystwo wyksztalcone, inni emeryci, inni robotnicy - normalka zwyczajne osiedle - to wszyscy oni zazdroszcza wszystkiego = jak to w Polsce :) bez wzgledu na status materialny. Moja rodzina tez zazdrosci wszystkiego, ciotka np tego ze jej córeczka miala byc lekarzem a zaciązyla urodzila bachora i nie poszla na studia a ja? studentka prawa na uw :D Krew ich zywcem zalała gdy sie dowiedzieli, Oni by chcieli zeby wszyscy zdychali z glodu, zyli z pomocy MOPSu, a sami chcą zyc w luksusie.

Gość prawiki są tutej
O! Cmentarz to mi się podoba. Lans na najbardziej przyozdobiony grób

Gość chcaaaaca
Jestes szalona to nie moje klimaty :D ale Britney lubie :D

Gość chcaaaaca
prawiki są tutej - u mnie raczej nikt nie ma ''lansiarskiego'' nagrobka :P Babcia chciała byc pochowana skromnie, w prostej trumnie i ze zwyczajnym nagrobkiem- i jej wola została uszanowana :) ale ex-proboszcz tamtejszej parafii ma mega wypasiony grób :O Cos a'la krypta do ktorej sie wchodzi, jest ławeczka, grobowiec ''na wierzchu'' , pełno ozdobień, oświetlenie, jeszcze tylko muzyki brakuje :D

Gość kdhkd
autorko gdzie ty zarobilas ponad 100 tys( bo tyle mniej wiecej te auta kosztuja) w 4 miesiace ( w te lato i zeszle)

Gość chcaaaaca
Czytaj uwaznie - moja kasa + rodzicow, to oni są głownymi sponsorami nowego autka :P i oczywiscie bedzie wspoluzytkowane przeze mnie i tate :P

Gość kdhkd
aaa no to nie bedzie twoj tylko ojca , a ty w sumie od czasu do czasu bedziesz pozyczala... hmm...pelny lans by byl gdybys zarobila 200 tys a rodzice by ci dolozyli 50 tys i ty bys byla wlascicielem a tak tylko jestes corka bogatych rodzicow a sama do niczego tak naprawde nie doszlas

Gość salisavaelle
dobra i taka motywacja 🖐️

Gość kdhkd
ja tez jestem corka zamoznego "tatusia" ale sie tymnie chwalei do wszystkiego dochodze sama , swoje autko tez kupilam za wlasne pieniadze i to jest "lans"bo wszyscy podziwiaja mnie za to do czego doszlam w tak mlodym wieku

Gość kdhkd
a prawo to pewnie robisz zaocznie i to tylko dzieki znajomosci "tatusia"

Gość fjsgndnlgndhn
jak ktos ma kase to niech robi co chce , co mnie to interesi :O Tylko, zeby ta żadza wywyzszania sie nie weszła ci w nawyk, bo nikt nie lubi ludzi ktorzy wyzej srają niz dupe mają.

Gość Ajzis
Czegos rownie zalosnego dawno nie czytalam. Mam nadzieje, ze to prowokacja.

Gość fjsgndnlgndhn
Ajzis Ty chyba malo w zyciu widzialas :O Niektorzy ludzie zyją na kredytach, toną w długach albo zyją jak dziady o kromce suchego chleba ale LANS musi byc :O drogie telefony, markowe ciuchy, mercedesy a na obiad kasza manna z biedronki :D Moja dawna kolezanka z liceum urzadzala kilka miesiecy temu slub i wesele, oczywiscie zaprosila wszystkich ludzi jakich zna, masa ludzi, żarcia tyle ze wykarmilabys stado byków, profesjonalna muzyka, czerwony dywan,tysiące bialych i niebieskich kwiatow, biale golębie wypuszczone w powietrze, //pamiątki// dla kazdego goscia, no cyrk po prostu :D wszystko po to by sie pokazac a teraz slyszalam ze mieszkają u tesciowej bo nie stac ich na wlasne lokum, ale cel osiągniety wszyscy uwazaja ich w tej miejsciowosci za bogaczy :D

Gość NiutaNataNianian
Boze i czym tu sie chwalic? Moj chlopak ma 23 lata i ma mercedesa sls. Dostal or rodzicow i jakos nie biega i nie pisze glupot na forum.

Gość jaaaa pierdoooleee
A ja mam kurrwa odrzutowiec i chuj wam w dupy

Gość Samotny2331
niezle, skad rodzice mieli tyle kasy na SLSa?

Gość NiutaNataNianian
Jego rodzice sa wlascicielami 5 firm budowlanych

Gość Samotny2331
to juz jestes ustawiona?

Gość Supreme.
pewnie się będą zastanawiać nad tym jak się dorobiłaś ;)

Gość NiutaNataNianian
Nie mysle w tych katygoriach. Ja jeszcze studiuje, nie wiedzialam ze jest bogaty bo na pierwsze randki przyjezdzal metrem i kolejka, poznalismy sie przypadkiem i nic nie wiedzialam o nim.

no i dobrze robisz, auto to podstawa, ale ile to audi kosztuje? tylko mi sie wydaje ze nie pasuje do kobiety...takie wielkie, lepiej jakies zgrabne , male, alfe Gullietta lepsza by była

Gość Samotny2331
Takie auto pewnie z 250k max czyli nie az tak duzo

Gość trueelove
NiutaNatacośtam - bo ty to za niego robisz :D:D:D

Gość Samotny2331
Przy SLSie za 1mln to te audi pic na wode:)

Gość a ja bym nawet nie poznała
że to drogi samochód :D

Gość NiutaNataNianian
co robie za niego?