Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuizKaaa

TITAN - BEZOPERACYJNY LIFTING TWARZY !!!

Polecane posty

Gość LuizKaaa

Czy któraś z was robila sobie Titan ? Jakie macie doświadczenia? Jestem zapisana na ten zabieg ale nie wiem czego się moge spodziewać.... Mam 32 lata i na razie chce skorzystac z malo inwazyjnego zabiegu, zeby obeszło sie bez wstrzykiwania botoksu.

Gość loczekk
hej, no ja własnie myślę również o tym zabiegu - bo nic się nie wstrzykuje do ciała - jeśli nie ma jeszcze takiej potrzeby. Z tego co się już zdążyłam zorientować (byłam na konsultacji u lekarza w Dermamedzie) najistotniejszym aspektem tego zabiegu jest fakt, iż skóra produkuje około 30% więcej kolagenu (dlatego uzyskujemy efekt liftingu) ale i powraca utracona objętość (podnoszą się opadające policzki, znika efekt zmęczonych oczu itd.). Wzrost nowego kolagenu następuję stopniowo, proces ten trwa około 6 miesięcy. W ostatecznym efekcie skóra zostaje ściągnięta, zagęszczona, poprawia się jej struktura, a zmarszczki ulegają wygładzeniu. Znikają obwisłości skóry typu opadające policzki czy powieki, a po zabiegach w obrębie ciała napięciu ulega skóra nóg, brzucha czy też ramion. mam nadzieje, że coś pomogłam :)

Gość LuizKaaa
Loczekk a robiłaś sobie już ten zabieg , czy na razie tylko konsultacja ? Dużo przeczytałam na ten temat ale chciałabym wiedzieć jak długo sie utrzymuje efekt, czy zabieg jest bolesny i czy można na drugi dzień iść do pracy :) ? Dzięki za dotychczasowe podpowiedzi co i jak z Titanem :) Pozdrawiam

Gość Ptyssss
Ja sobie robiłam Titana. Zabieg w ogole mnie nie bolal, nie potrzeba zadnego znieczulenia. Zrobilam 2 zabiegi i juz powoli widze efekty. Mam jedrniejsza skore na twarzy i powieki mi juz tak nie opadaja. Takze ja jestem zadowlona !

Gość Titan jest super
Robilam Titan w www.dermamed.com.pl Doktor mnie przygotował, czego mogę oczekiwać i efekty są! Zabieg daje bardzo mały dyskomfort

Gość LuizKaaa
Wykonałam sobie zabieg tydzień temu :) Rzeczywiście nie było potrzebne żadne znieczulenie a w trakcie zabiegu nie czuć bólu :) Tylko narasta ciepło a potem temperatura maleje. Bardzo mi się spodobał ten zabieg , tym bardziej , że na drugi dzień można spokojnie iść do pracy ! Na razie jestem po jednym zabiegu ale juz zapisalam sie na kolejny. Napisze jak bede po serii 3 - zobacze jakie beda efekty. Pozdrawiam !

Gość Kasiula83
Też byłam na Titanie. Nic nie boli a daje rewelacyjne efekty ! Moja skóra stała się jedrniejsza i teraz prezentuje się naprawde super ! Gorąco polecam !!!

Gość doswiadczonaestetka
Witam. Korzystam z zabiegów medycyny estetycznej od dluzszego czasu. Miałam duzy problem z opadającymi powiekami. Poddałam się zabiegowi Titan (wykonałam 3 zabiegi w odstepach miesiecznych) i zauwazylam znaczną poprawę. Skóra się ujędrniła a powieki się znacznie uniosły. Jestem bardzo zadowolona z uzyskanych efektów ! Polecam wszystkim kobietom, które mają podobny problem.

Gość sdfhjkl;
tak tak wiecej opini w ciagu godziny to ludzie na prawde uwierza w jego skutecznosc :O

Gość do doswiaczonaestateka
A gdzie robiłaś ten titan? I czy wogóle można robić go na powieki, a przynajmniej dolną (tak pod same rzęsy) ?