Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona_asienkaa

BAWARKA na biust!!

Polecane posty

Gość zadowolona_asienkaa

Dziewczyny! Jestem w szoku! To naprawdę działa! Kiedyś czytałam na forum o właściwościach bawarki, że wpływa na wielkość i ujędrnienie piersi. Pomyślałam, dlaczego nie spróbować chociaż odnosiłam się do tego na początku sceptycznie... Ale to działa! Piłam dwa razy dziennie po kubku i jest o niebo lepiej! Dodatkowo piję kawę zbożową z dużą ilością mleka 3.2. Polecam, warto spróbować :) Aśka :)

Gość hahaha piersi to zwykle
tkanka tłuszczowa, więc im więcej tłustych rzeczy zjadasz czy wypijasz to biust większy. Ale na temat jędroności wypowiadać sie nie będę, bo cię tylko zdołuję :D

Gość zadowolona_asienkaa
Proszę bardzo, wypowiedz się :) nigdy nie miałam tak jędrnych piersi jak teraz :) i nie przytyłam

Gość zadowolona_asienkaa
Nie będę dawać zdjęć, chciałam tylko podzielić się z innymi dziewczynami tym co zauważyłam :) bo wiele z nas narzeka na biust

Gość zadowolona_asienkaa
Nie wiem jak jest po ciąży bo nie rodziłam. Ale teraz jest cudnie :) i bez takich proszę, że to 'piertolenie'.

Gość zadowolona_asienkaa
Przepraszam bardzo, dlaczego miałabym dawać zdjęcie? To nie jest temat typu 'piersi do oceny' tylko rada dla dziewczyn.

Gość marianna pe *
stuknij se w łebQ silikony jedynie !!!

przeciez wyjaśniłem już czemu , w poprzednim poście. dajesz foto tzytzow z przed bicia bawarki i po piciu bawarki i nie piertol że nie masz bo wiem że masz każda kobieta robi sobie foty tzytzkó a nóż się przydadzą.

Gość wwwwwwwwwwww
pomaga! masz rację = jednak tylko wtedy gdy piję się ją regularnie,podnosi i ' napina ' piersi to na pewno !:)

Gość zadowolona_asienkaa
Bawarka to po prostu mocna herbata z mlekiem, ja piję w proporcjach pół na pół. Zdjęć nie mam zamiaru wstawiać. A tak wogóle to jest temat do dziewczyn, a nie napaleńców którzy chcą pooglądać piersi.

Gość sraniewbanie
bardzo ciekawe wynurzenia-zastanawia mnie tylko jak sie ma Twoja teoria do wiekszosci bardzo plaskich anglielek-One pija bawarke bez konca -od rana do wieczora.

Gość marianna pe *
lepiej i skuteczniej działa masaż spermą świeża zwłaszcza z pierwszego spuszczenia

Gość fhgj9000
Bawarka przepis pochodzi ze starożytności. Do dnia dzisiejszego chętnie piją ją Arabowie. Bawarce, czyli herbata z mlekiem, przypisane jest wiele właściwości. Jedną z nich jest powiększenie kobiecych piersi. Bawarka to napój z mocnej esencji herbacianej z dodatkiem mleka (tłustego), może być także z dodatkiem rumu lub brandy lub żółtek utarnych z cukrem pudrem, podawanych na cieplo oczywiście. Mleko można zastąpić śmietanką. Do 3/4 herbaty dolać mleka, można też pić w proporcja pół na pół.

Gość keep warm
co za bzdura! od herbaty ani mleka ci nic nie urosnie

Gość sraniewbanie
moze test ciazowy sobie zrob?

Gość usmiechnieta sie tu peta
na JEDRNOSC piersi, a przy tym powiekszenie najlepsze sa pompki. mi sie to przytrafilo, wiec wiem co mowie :classic_cool:

Gość marianna pe *
basen, pływanie powiększa i modeluje biust

Gość zadowolona_asienkaa
Nie mam zamiaru przekonywać, na mnie podziałało.. A dziewczyna, która nie spróbuje nie dowie się. Najłatwiej skrytykować..

Gość zadowolona_asienkaa
Dzięki za rady odnośnie pompek i pływania. A ja, głupia, myślałam że ćwiczenia wpływają odwrotnie, czyli na zmniejszenie piersi :) w ciąży nie jestem.

Gość keep warm
a jak sie pije herbate i mleko oddzielnie? no tez powinno dzialac predzej to wplyw hormonow z mleka niz samej bawarki...

Gość ...co to za zycie
moglabys to zdjecie wkleic bez twarzy zeby poprostu pokazac efekt.

Gość bawarka jest dobra dla kobiet
karmiacych-zwieksza ilosc mleka!!!!!!!!!!

cwiczenia na zmniejszenie? nigdy! od cwiczen rosnie ci miesien klatki piersiowej. sam tluszczowy cyc nie rosnie, ale ten miesien pieknie go podnosi i wypycha do przodu :)

Gość zadowolona_asienkaa
usmiechnieta- dzięki :) a długo robiłaś te pompki?

pompki robie od prawie 3 lat, codziennie, 30 damskich pompek. nie wiem dokladnie w ktorym momencie zaczely byc widoczne rezultaty, bo to bylo niezamierzone :D ale po 2 latach biust byl o caly rozmiar wiekszy, podniesiony, nawet bez stanika widac piekny zarys w dekolcie ;)

Gość zadowolona_asienkaa
super :) dzięki :) no mi by się przydało podniesienie więc zaczynam ćwiczyć :)

Gość PUMA 89
a czy bawarka zwieksza mase ciala???....

Gość Puma 89
zadowolona asieńka a mogla bys powiedzieć mi moja droga jak długo piłas to ??, ile trzeba to pic żeby było jakies skutki widzieć???