Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba zośka :)

chcę schudnąć :)

Polecane posty

Gość hipcia-hipcia
A szukałaś na allegro albo tablicy może znajdziesz jakiegoś używańca blisko ciebie.Mi też się marzy bieżnia jak agacie ale pewnie zapał by mi szybko minął tak jak to było przy orbitku jak go kupiliśmy.

Cienka komu chcesz i gdzie wiadomość zostawic?

Gość hipcia-hipcia
Zośka moja dupa też taka złośliwa jest.Ostatnio jem pół grejfruta przed snem i trochę pomaga,spróbuj.

Gość hipcia-hipcia
No i stronkę zgarnęłaś!

Hipcia o tym sposobie nie slyszalam - musze sprobowac. Jakiego grejfruta najlepiej? Na all patrzylam - nic nie znalazlam :o m się zaparl na kettlera :o

Gość cienka maryska
Czarnulka my jestesmy banitki z innego forum o odchudzaniu ale nas wyrzucono bo zamiast o dietach to nam sie ciagle o jedzeniu wyrywa....takze wchodzisz na własną (swojej wagi odpowiedzialnosc) bo nas bez jogurtów chipsów czy szarlotki na podoredziu nie da sie czytac:-P dobrze babolki mówie?

Nooo slabo się staracie moje panie :P Kurde ciesze się że jestesmy TU w takim skladzie :)

Gość cienka maryska
co do diaska jest to "wyrywa"?

Gość cienka maryska
wolałabym nie byc Tu i TAM a jeszcze gdzie indziej....

Gość cienka maryska
no mozesz ale nie licz ze z nami schudniejsz....

Gość hipcia-hipcia
Zośka chyba obojętnie jaki,ja wole czerwone.Spadam,bo córce klikanie przeszkadza.Do jutra!

Gość cienka maryska
ja tez spadam. ostatnie pyt:czarnulka dlaczego chcesz schudnac az do 48kg?

Dziewczyny co z ewa?

Gość agata wymiata
Zoska Co to za konszachty za naszymi plecami maryska i hipcia urzadzaja?o Co kaman z tymi skrotami?

Gość agata wymiata
Efka na Tamtym napisala ze nic nie dostala na @

Gość gruba zośka ;)
Nie mialam jej @ :P bierzemy ja prawda? Jeszcze kogos?

Gość gruba zośka ;)
Też się zastanawiam o czym one gadaly :P

Gość cienka maryska
oj babole babole kochane.... jakie skróty? juz wyjasniam..... gdzie kiedys pisałysmy? nooo? TAM gdzie teraz piszemy? nooo? TU a gdzie bardziej przynajmniej ja chciałabym pisac? na czyms zamknietym:-D

Gość cienka maryska
a inne skróty to była tylko identyfikacja.... a teraz do spania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo jak na razie to ja umyłam jedna szklanke i przylatuje co słychac zobaczyc.... potem pojde sie umyc ja i zapewne umyje jeden palec u nogi i przylece....i tak w kółko.....

Gość hipcia-hipcia
Hej kobitki!Jak tam?Ja jeszcze nie mogę się przyzwyczaić do nowości.Szkoda,bo już szykowałyśmy się na str.999 i 1000 a tu dupa blada.Pozdrawiam i pamiętąć mi,że dietka trwa i żadnych chipsów!Ale kawką częstuję.

Gość gruba zoska ;)
Kawa? Hopcia potraktujmy to jako rozstanie z kiepskim facetem :)

Gość juuuuuujuuuuu
a ja dziś zmienie stopkę na 59,3 kg ;-) hah

Gość juuuuuujuuuuu
13 kg za mną, jeszcze 4 :classic_cool:

Ok mam chwilke więc kawy mogę polac :) Żeby nie było, że tak calkiem nie na temat to ja napisze że 4 dzien mojej scislej diety uznaje za rozpoczety :D jestem z siebie dumna że te 3 dni tak ladnie bez grzeszkow wytrzymalam ;) Hopcia mi też jest zal... Ale na prawde traktuje to jako uwolnienie z toksycznego zwiazku... To co się tam podzialo przeszlo moje najgorsze wyobrazenia na temat ludzi... Nie wiem czy to glupota? Zawisc o to że kogos darzy się sympatia? Czy taki sposób na zycie? "Kopnij kogos to Ci ulzy" :o ja w kazdym razie nie tylko nie czuję potrzeby obcowania z takimi ale też nie mam ochoty... Ba! Nie czuję się godna obcowac z.e świętymi... Z tego co się niedawno dowiedzialam to wczorajszy guru kiedys był w zakonie- dobrze że go opuscila bo mysle że czlowiek "uduchowiony" nie ma prawa ziac taka nienawiscia!!! A reszta? Wiekszosc zdecydowana powtarza jak glupie gąski :o są tam kobitki które lubie, ale tesknic nie będę ;) Mam tu Was i brakuje mi tylko 1 osoby... Ale ta pewnie już się nie pojawi... A szkoda! Kurde Kali 4 daja znac o sobie coraz bardziej :o oby się predko wybily!!! Ps. Ewka już linka dostala ;) Caly czas chcę pisac (odruchowo) wasze stare niki hahahhaha :D Cienka maryska - jadzia mowila że dziś coś wykombinuje dla nas ;) w sensie zamknietego pokoiku ;) ja się nie znam niestety a wiem że ona bardziej biegla w tym temacie :) No halllo! Dziewczyny!!! Chyba nie zapomnialyscie gdzie się spotykamy? :D

Gość cienka maryska
🖐️ skoro zre i chudnę to chyba przejde z wami na dietę to moze przytyję:-D :-D :-D tak serio to bezde tu za 1h

Gość agata wymiata
Helol Sorki Ale wczoraj dopadlam zasnelam na kanapie. Dzisiaj byl ciezki poranek, zaspalismy wszyscy. O 8 mialam Termin w urzedzie a wstalysmy o 7.20. ja bez kawy dziecko bez sniadania Po drodze w piekarni kupilam jakies bulki. Glowa mi peka bo sie nalatalam stres Jak diabli. Ale kawka juz sie leje:) chce ktos?

Gość cienka maryska
he he Agata ja polecam stare TAM.czytam dalej i cisnienie mi podnosi skuteczniej niz kawa:-D