Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba zośka :)

chcę schudnąć :)

Polecane posty

Gość gruba zoska:)
Taaaa czarnulka :D lepiej idz ;) mowila Ci cienka że z nami się trudno dogadac ;)

Chuda tak chcemy zrobić :) bo my same się co chwile gubimy kto jest kim :D :D :D

Ps zawsze lepiej saga o ludziach lodu niż moda na sukces :D a tam była moda na sukces czy inna esmeralda :D

Gość chuda nitka
Jak ktoś to obcy czyta to pomyśli że to nie uciekinierki z forum tylko z psychiatryka :P hahahha

Chuda bo my jestesmy klika z psychiatryka :D :D :D na forum o odchudzaniu wiekszosc to chudziny :P dobrze że ja wam tu srednia wagowa podnosze ;)

Cienka tam Ci jakas odwazna pomarancza odpisala ;)

Gość Loloshop_pl
własnie niedawno zaczęłam odchudzanie. Nie stosuję żadnych, specjalnych diet, tylko tak sama sobie ustalam co mogę jeść. I tak jem 3 posiłki dziennie, zawsze o tej samej porze, ostatni o 18 i każdy popijamy czerwoną herbatą. Oczywiście zero słodyczy, cukru i innych takich. A dodatkowo kupiłam sobie jeszcze tabletki odchudzające. No i oczywiście dużo ruchu

Gość one sie nie odchudzaja
tylko przyszly pieprzyc glupoty :D

Gość chuda nitka
Trzeba bylo założyć temat jestem lesbijką albo mam problemy z alkoholem to może byłoby mniejsze zainteresowanie :P Albo dopiero by się wariatów znalazło :P

Gość agata wymiata
ale to z gadaki widac raczej, ze my tu nie o odchudzaniu;) my to raczej pojesc lubimy sobie:)

Gość tega jadzka
Zośka wejdz na @ :)

Gość tega jadzka
AAAAA Zocha i wiadomość masz TAM:)

Gość gruba zoska
Jak się rozbije autem to wasza wina :P a tak serio - jezdze :P ale czytam. Jadzka nam zbudowala domek jak tylko wroce do domu dam wam adres :D Jadzia mozecie mnie skarcic dotkliwie ale w dupie mam co jedna z druga której rok nie było sobie mysla! I to gleboko! A to że się upodobnilam do naszej kolezanki to dla mnie niebywaly komplement bo słowa spod jej piora to miod dla moich oczu i duszy :D wiem że jej talentu nigdy nie doscigne nie mniej jednak wielbic go będę i basta! :D :D :D Ale aferzystki!!! Rok nie pisaly i teraz nagle tyle do powiedzenia maja no!

Gość gruba zoska
Sprawdzcie @

Gość gruba zoska
Moje drogie towarzyszki :) kazda z was ma na poczcie linka :) proszę się ladnie zarejestrowac i czekac aż wam jadzka drzwi otworzy ;) ( ona ma klucze) :D wynosimy się stad :D Mt!!! Olej tam bo to nie ma sensu!!!

Gość hipcia-hipcia
Zarejestrowałam się,czekam na aktywacje.

Gość cienka maryska
stęskniłam sie za wami:-D czekam na aktywację:-D tylko chyba sie zjawię dopiero wieczorem bo nie wiem jak długo wysiedzę- od godziny mam taki ból w dole pleców ze nie potrafie sie wyprostowac nie wiem to krzyze chyba....masakra...