Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kromka chleba2456

Czy tylko ja mam taką beznadziejnych ludzi w pracy ? ;(((

Polecane posty

Gość Oliwka3paczka
Wiesz, niekoniecznie chodzi o to byś była chamska, ale umiała powiedzieć innym co ci nie odpowiada. Wiadomo w pracy trzeba umieć się zachować i raczej przynajmniej w większości spraw przytakiwać szefowi. Jednak jeśli chodzi o pracowników na tym samym szczeblu w hierarchii i to nowo zatrudnionych to można spróbować im powiedzieć, że np. nie chcesz jej wygryźć czy coś, że razem możecie więcej osiągnąć, że nie podoba ci się jej takie a takie zachowanie. Czasem można ludzi jakimś ciachem do kawy lekko przekupić ;) http://urlik.pl/www.dobraksiegarnia.pl/

Gość kromka2
mam dokładnie tak samo. Walcz z tym, bo taki schemat się będzie powtarzał

Gość jelonkaxsxsxsxs
miałam tak samo,az przez jedna osobe odeszłam z pracy,a ze była to kuzyna szefa to nie miałam szans z nia wygrac,chociaz wiele osob jej nie lubiło,była zołza nie tylko dla mnie,ale ze bylam na tamten czas nowa,czepiała sie,ze ze "nie jedz tyle paczkow,bo ci tyłek jeszcze wiekszy urosnie",czepiała sie mojej wagi,bo miałam wtedy nadwage,a ona chodziła na fitness zarła jakies zieleniny i nic oprocz tego i ciagle na dietach,wiec zazdrosciła,ze bezkarnie jem paczka,chociaz mega grubasem nie ejstm ,po prostu lekka nadwaga.Moze gdybym była szczuplejsza to wtedy miałabym wiecej odwagi i mnie kompleksow by jej tez dogadac,a kompleksy wagi paralizowały mnie.Była typowa penera,co wiesz,obgaduje wszystkich w pracy,klnie ,jest arogancka i chamska jak ktos nie jest taki sam jak ona,raz na fejbusku nawet jakies moje zdjecie skomentowała"ale masz wielki tyłek" usunełam ja pozniej ze znajomych,az w koncu odeszlam z pracy,ona oczywiscie nigdy z pracy nie odejdzie,najblizsza kuzyna szefa,stad sie czuej tak pewnie,przeklinanie i owysmiewanie sie z innych i nastawianie jednych na drugich to koszmar ktory nie chciałabym zeby powtorzył sie w innej pracy

Gość gość
Muszę Cię zmartwic ale w każdej pracy tak jest. Rywalizacja, obgadywanie, układy, grupki. Tego nie zmienisz tak jest i już. Musisz nauczyc się Żyć z tym kogo dosraniesz. Na każdego musisz znaleźć sposób. Trzeba wypracowac sobie opinie i pozycje. Z czasem powinno być lepiej. Nie rób z siebie ani szarej myszki bo Cię zjedzą ani chamskiej odoby bo Cię lubić nie będą. Niestety to ciężko proces Ale da dotrę zrobić. Ja pracuje w kolejnym zakladzie i tym razem zmieniłam nastawienie i się opłacilo w koncu czuje się ok. Powodzenia

Gość zdolnyzdalniak
Ja na ten temat nic Ci nie mogę powiedzieć bo pracuje online!Bardzo fajna praca!Mnie bardzo pasuje!Gdybyś była zainteresowana to polecam skorzystać z ofert pracy na stronie pracuj-online com.